Căștile wireless I7 copiază design-ul celebrelor AirPods și se vând pentru sub 12 euro pe Cafago.com

1.786 ori
<b>Căștile wireless I7 copiază design-ul celebrelor AirPods și se vând pentru sub 12 euro pe Cafago.com</b>Dacă vă aflați în căutarea unor căști wireless foarte accesibile avem astăzi o recomandare numai bună pentru voi. Produsul se numește I7 și din start vedem că design-ul lor copiază celebrele AirPods, numai că prețul este de până la 10 ori mai mic

Dispariția jack-ului audio de pe smartphone-uri ne îndeamnă să apelăm la căști wireless, accesorii care se vând în unele cazuri și pentru sume de sute de dolari. Pentru cei care caută o alternativă ieftină avem astăzi o recomandare propusă de către retailerul chinez Cafago.com. Este vorba despre căștile I7 care se vând în acest moment pentru sub 12 euro la aplicarea unui cod promo pe care îl aflați mai jos.

Casti wireless i7

Aceste căști dispun de conectivitate Bluetooth 4.2 + EDR și în varianta de față se livrează cu o carcasă de încărcare similară cu cea văzută la produsul Apple. Ni se promite o acoperire a conexiunii de până la 10 metri, o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 20000 Hz și o impedanță de 32 Ohm.

Casti wireless i7

Potrivit producătorului vom avea parte de apeluri la calitate HD folosind aceste căști și în plus cei care le vor conecta la un iPhone vor vedea pe ecranul telefonului și procentajul de încărcare a căștilor. De asemenea, greutatea individuală a acestor căști este de numai 4 grame și avem și promisiunea unui sistem de anulare a zgomotului de fundal.

La suma de 11.69 euro aceste căști nu sună deloc rău, mai ales că sunt unele wireless. Folosind codul promoțional L4184P2 le puteți achiziționa la prețul indicat aici de pe Cafago.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×