Căștile in-ear Xiaomi Piston costă numai 6.98 dolari în acest moment pe Cafago.com

1.293 ori
<b>Căștile in-ear Xiaomi Piston costă numai 6.98 dolari în acest moment pe Cafago.com</b>Pentru cei aflați în căutarea unor căști in-ear la super preț au astăzi o ofertă pe care nu o pot rata. Vorbim despre căștile Xiaomi Piston care se vând de către retailerul chinez Cafago.com la suma de doar 6.98 dolari dacă veți folosi codul

Dacă telefonul vostru încă mai are un jack audio atunci sunteți în siguranță în căutarea unui headset audio. Soluția potrivită și totodată accesibilă vine din partea retailerului chinez Cafago.com care vinde în acest moment căștile in-ear Xiaomi Piston la suma de doar 6.98 dolari dacă veți utiliza codul promoțional NPA3491 până pe data de 20 noiembrie când promoția expiră.

Xiaomi Piston

Aceste căști sunt unele de tip ergonomice și includ materiale premium, inclusiv elemente din metal. Are un cablu plat cu lungime de 1.25 metri, iar o introducere utilă este cea a unui microfon care ne permite realizarea de apeluri telefonice. Ca detalii tehnice, căștile Xiaomi Piston au o impedanță de 32 ohm, o sensibilitate de 98dB și o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 20000Hz.

Xiaomi Piston

Cântăresc doar 27 grame și telecomanda de pe căști oferă butoane Play, Pauză respectiv Acceptare apel. Prețul de numai 6.98 dolari este mai mult decât bun pentru o asemenea pereche de căști in-ear. Le puteți achiziționa de pe site-ul Cafago.com până pe 20 noiembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×