La aniversarea de 12 ani, Cel.ro schimbă design-ul site-ului și ne prezintă un infografic cuprinzător al celor mai importante creșteri înregistrate

1.058 ori
<b>La aniversarea de 12 ani, Cel.ro schimbă design-ul site-ului și ne prezintă un infografic cuprinzător al celor mai importante creșteri înregistrate</b>Luna septembrie marchează și aniversarea de 12 ani de la înființarea companiei Cel.ro - retailer ce la ora actuală ocupă locul cu numărul 2 pe piața de electro-IT din România. Astăzi, firma ne prezintă o retrospectivă a celor 12 ani de activitate și aflăm

Prima lună de toamnă marchează totodată și aniversarea cu numărul 12 a retailerului online CEL.ro - firmă cu capital integral românesc ce deține în acest moment locul 2 pe piața de electro-IT din România. Compania de față ne prezintă astăzi o retrospectivă a celor 12 ani de activitate, fiind oferit și un grafic detaliat cu privire a creșterilor înregistrate de către retailer de-a lungul acestei perioade.

Cel

Aflăm din start faptul că în 2005, compania avea doar câțiva angajați, doar 40 de categorii de produse pe site și un număr de aproximativ 1000 de comenzi. Acum însă, compania are peste 150 angajați, peste 48 de categorii pe site și va atinge până la sfârșitul anului aproximativ 1.500.000 comenzi. În prezent firma are în jur de 800.000 clienți, iar cifra produselor vândute se ridică la 2.5 milioane. 

Ni se aduce la cunoștiință și faptul că pe site-ul companiei se regăsesc în acest moment aproximativ 279.000 de produse, și faptul că infograficul de mai sus prezintă o retrospectivă vizuală a evoluției CEL.ro în 12 ani de activitate. Cele mai mari creșteri înregistrate au avut loc în anul 2011 când numărul de comenzi a crescut cu 65%, iar cifra de afaceri cu un procent serios de 60%. Un an mai târziu, retailerul înregistra ce mai mare creștere a cifrei de afaceri avută de un magazin online din România (de 70% față de anul precedent).

Aniversare Cel

În 2015, CEL anunța că cifra de afaceri este de 178 milioane de lei și faptul că pentru anul 2016 se așteaptă o creștere de 45%. Pe parcursul acestor 12 ani, firma a contribuit serios și la consolidarea comerțului online românesc. După cum probabil ați remarcat, de curând retailerul a aplicat și un upgrade asupra design-ului pe care site-ul cel.ro îl adoptă - fiind acum mai intuitiv pentru utilizatorii ce vor să găsească și să comande produsele dorite foarte rapid.

Cu ocazia aniversării avem desigur și o promoție specială ce are loc în perioada 27 - 30 septembrie, și care poate fi accesată de pe site-ul cel.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×