Smartphone-urile Moto Z și Moto G4 vor primi actualizarea la Android 7.0 până la sfârșitul acestui an

937 ori
<b>Smartphone-urile Moto Z și Moto G4 vor primi actualizarea la Android 7.0 până la sfârșitul acestui an</b>Cum Android 7.0 Nougat a fost anunțat oficial cu ceva timp în urmă, este de așteptat ca în perioada următoare să avem și primele actualizări software pentru terminalele non-Nexus. Printre primele dispozitive ce se vor putea bucura de acest release avem

Pe lângă smartphone-urile Nexus, la ora actuală doar un singur alt produs se mai poate bucura de Android 7.0 Nougat - și anume phablet-ul LG V20 al cărui debut comercial este așteptat în perioada următoare. Totuși, acest release urmează a ajunge curând și pe alte telefoane de pe piață, printre primele numărându-se modelele Moto Z, Moto Z Force, Moto Z Play, Moto G4 și totodată Moto G4 Plus.

Vestea cu privire la sosirea acestui update software vine din partea unui purtător de cuvânt Motorola, ce susține că actualizarea va fi distribuită până la sfârșitul acestui an. După cum bine știți, gama de modele Moto Z este caracterizată de specificații high-end și de acel concept de modularitate care la prima vedere pare a fi mult mai bine pus la punct comparativ cu versiunea adusă de către sud-coreenii pe LG G5.

Moto G4 și Moto G4 Plus sunt caracterizate în schimb de dotări mid-range și de prețuri relativ accesibile de achiziție - fiind astfel soluții numai bune de luat în calcul pentru acele persoane ce doresc experiența Android 7.0 Nougat aproape stock pe un handset nu foarte costisitor. 

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×