O serie de module foto destinate lui iPhone 7 sunt fotografiate în cadrul unei fabrici Foxconn

1.570 ori
<b>O serie de module foto destinate lui iPhone 7 sunt fotografiate în cadrul unei fabrici Foxconn</b>Un nou leak referitor la iPhone 7 sosește astăzi în mediul online direct din partea unui angajat Foxconn ce a reușit să fotografieze o serie de module foto destinate noului terminal. Vedem faptul că acești senzori sunt cu ceva mai mari ca dimensiune față

iPhone 7 este din nou la ordinea zilei și astăzi, moment în care pe web poposește o fotografie ce ne prezintă numeroase module foto destinate noului smartphone - componente aflate chiar pe linia de asamblare a unei fabrici Foxconn. Această imagine provine din partea utilizatorului @the_malignant ce a postat un tweet cu materialul de față și cu precizarea că producția lui iPhone 7 a început.

Module foto iPhone7

Cum mai toate zvonurile și leak-urile au indicat în ultima perioadă, se pare că într-adevăr camera foto destinată noului iPhone va fi ceva mai generoasă la capitolul dimensiuni față de actualul senzor regăsit pe iPhone 6s. Cel puțin pe hârtie, această schimbare face referire la faptul că senzorul va putea capta mai multă lumină, și astfel beneficia de rezultate superioare în condiții de fotografiere low-light.

Rămâne de văzut și care vor fi diferențele majore dintre iPhone 7 și iPhone 7 Plus la capitolul fotografiere, ținând cont că de fiecare dată phablet-ul a beneficiat de camere foto mai performante. Și în acest an, modelul de 5.5 inch va ieși în evidență prin camera sa duală ce ne-ar putea oferi posibilitatea de setare a focusului și după realizarea fotografiei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×