Concurs! Iată cum poți câștiga routerul Mercusys AC12G ce aduce suport IPTV și viteze Gigabit

1.077 ori
<b>Concurs! Iată cum poți câștiga routerul Mercusys AC12G ce aduce suport IPTV și viteze Gigabit</b>Exact cum vă povesteam în cadrul prezentării pentru routerul Mercusys AC12G AC1200, organizăm și un concurs special în parteneriat cu Mercusys prin care punem la bătaie proaspătul dispozitiv de față. Acesta este primul router

UPDATE 7-05-2019: Extragerea a fost amânată cu o zi. Va avea loc mâine pe data de 8 mai la ora 21:00, iar câștigătorul va fi anunțat aici, dar și pe pagina de Facebook Mobilissimo. Aveți mai jos și lista celor care vor participa la extragere cu mențiunea că din cele 24 de comentarii lăsate pentru concurs, 3 au fost pe dinafara subiectului iar 2 dintre participanți nu au trimis dovezile participării pe mail.

Lista participanți valizi în ordinea înscrierii:

 1. Dan Caliniuc
 2. Mincu Andrei
 3. Dumitrescu Stefan Valentin
 4. Rapeanu Ionut
 5. Burlacu Marius
 6. Oprita Alexandru
 7. Marius Stroe
 8. Marcu Iulian Cezar
 9. Cioc Dacian
 10. Selegean Dan
 11. Pisica Catalin
 12. Vecerdea Claudiu
 13. Cebuc Constantin
 14. Popa Constantin
 15. Filip Vasile
 16. Filip Adrian
 17. Staniloiu Calin Mihai
 18. Jeremy North
 19. Manea Constantin

ARTICOL INIȚIAL 26-04-2019:  

Exact cum vă povesteam în cadrul prezentării pentru routerul Mercusys AC12G AC1200, organizăm și un concurs special în parteneriat cu Mercusys prin care punem la bătaie proaspătul dispozitiv de față. Acesta este primul router Gigabit din oferta companiei și aflați din rândurile de mai jos care sunt cerințele concursului, până când durează înscrierile și când vom alege fericitul câștigător.

Înainte de a trece la dezvăluirea informațiilor de concurs, vă reamintim că acest router Mercusys AC12G AC1200 se remarcă la câteva capitole în mod special precum suportul Gigabit ce permite atingerea unor viteze de până la 867 Mbps în banda de 5 GHz sau suportul pentru IPTV.

Are și firmware disponibil în mai multe limbi, un setup intuitiv și ușor, dar și tehnologia 2x2 MIMO care îmbunătățește eficiența de transmisie a semnalului wireless între device-uri multiple. Aveți și control parental chiar și opțiunea de a crea rețele separate pentru oaspeți și astfel asigura securitatea și intimitatea datelor voastre.

Revenim la regulile concursului și aflați că acesta are loc în perioada 26 aprilie - 6 mai. Pe data de 7 mai la ora 21:00 vom alege câștigătorul dintre cei înscriși prin intermediul serviciului random.org. Găsiți mai jos cerințele și aflați că răspunsul la întrebarea concursului poate fi descoperit în articolul de prezentare Mercusys AC12G sau în pagina de produs ce poate fi accesată de aici.

Cerințe concurs:

 1. Răspunde printr-un comentariu mai jos la întrebarea "Câte porturi LAN are routerul Mercusys AC12G?"
 2. Dă like paginii de Facebook Mercusys și follow paginii de Instagram Mercusys
 3. Trimite capturile de ecran care să dovedească realizarea acțiunilor mai sus menționate + numele real la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiectul "Concurs Mercusys AC12G"
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×