Concurs! Câștigă un router TP-Link Archer C6 cu viteze Gigabit ideal pentru streaming HD și jocuri online

1.769 ori
<b>Concurs! Câștigă un router TP-Link Archer C6 cu viteze Gigabit ideal pentru streaming HD și jocuri online</b>Așa cum vă anunțam în cadrul articolului de prezentare pentru routerul TP-Link Archer C6 AC1200, urma să revenim cu o postare prin care dezvăluim un concurs tare interesant în parteneriat cu cei de la TP-Link

UPDATE: Așa cum am programat, extragerea câștigătorului a avut loc pe data de 3 mai la ora 21:00. Fericitul câștigător este Stroe Marius și puteți vedea extragerea în format video aici

ARTICOL INIȚIAL 26-04-2019:

Așa cum vă anunțam în cadrul articolului de prezentare pentru routerul TP-Link Archer C6 AC1200, urma să revenim cu o postare prin care dezvăluim un concurs tare interesant în parteneriat cu cei de la TP-Link. Aflați din rândurile de mai jos ce trebuie să faceți pentru a participa și totodată până când durează concursul și cum va fi extras fericitul câștigător.

Vă reamintim că routerul TP-Link Archer C6 AC1200 este un model dual-band cu suport pentru viteze Gigabit, fiind o soluție ideală atât pentru cei care petrec timp navigând pe web (folosindu-se banda de 2.4 GHz cu viteze de până la 300 Mbps), dar și pentru cei care se joacă mult online sau preferă să consume materiale video prin streaming HD folosind banda de 5 GHz care permite viteze de până la 867 Mbps.

Produsul de față funcționează în standardul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și după cum ați aflat pe seama prezentării, procesul de setup este foarte rapid și inuitiv. Revenind la concurs, aveți mai jos cerințele și aflați că acesta se desfășoară în perioada 24 aprilie - 2 mai. Pe data de 3 mai la ora 21:00 vom alege câștigătorul prin intermediul unei extrageri folosind serviciul random.org.

Pentru a descoperi răspunsul la întrebarea concursului vă invităm să citiți prezentarea routerului sau pagina produsului pe site-ul tp-link.ro!

Cerințe concurs:

  1. Răspunde printr-un comentariu mai jos la întrebarea "Câte antene (interne+externe) are în total routerul TP-Link Archer C6?"
  2. Dă like paginii de Facebook TP-Link și follow paginii de Instagram TP-Link
  3. Trimite capturile de ecran care să dovedească realizarea acțiunilor mai sus menționate + numele real pe adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiectul "Concurs TP-Link Archer C6"
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×