Giveaway: cum poţi câştiga un telefon iHunt Like 4U

1.813 ori
<b>Giveaway: cum poţi câştiga un telefon iHunt Like 4U</b>Am scos din cutie recent telefonul iHunt Like 4U, unul dintre cele mai ieftine handseturi văzute de mine în ultima vreme. Costă doar 295 de lei şi este subiectul primul Giveaway Mobilissimo.ro din 2019. Aflaţi mai jos cum puteţi câştiga telefonul

Am scos din cutie recent telefonul iHunt Like 4U, unul dintre cele mai ieftine handseturi văzute de mine în ultima vreme. Costă doar 275 de lei şi este subiectul primul Giveaway Mobilissimo.ro din 2019. Aflaţi mai jos cum puteţi câştiga telefonul.

Este primul model cu Android 8.1 Oreo Go de la iHunt, sau cel puţin primul pe care îl testăm noi. Are o baterie de 3000 mAh, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus procesor quad core şi cameră duală. Ecranul de 5.5 inch IPS 18:9 este de asemenea binevenit. Terminalul are şi slot microSD şi cameră frontală de 2 MP.

Dar să trecem peste aceste lucru şi să vedem cum putem să facem un fan Mobilissimo.ro fericit. Pentru a putea câştiga acest telefon e suficient să postaţi un comentariu la ACEST ARTICOL, care răspunde la întrebarea:

"Prin ce se remarcă Android Go?"

Răspunsurile se iau în considerare doar în cadrul secţiunii de discuţii de la articolul Giveaway (cel de faţă). Câştigătorul va fi tras la sorţi pe data de 1 februarie la ora 21 prin random.org. Multă baftă! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×