ZTE pregăteşte deja un alt telefon pliabil, urmaşul lui ZTE Axon M

Autor:  | Publicat în:  ZTE 785 ori
<b>ZTE pregăteşte deja un alt telefon pliabil, urmaşul lui ZTE Axon M</b>Cu toate că ZTE Axon M nu a fost smartphone-ul pliabil la care ne așteptam, se pare că firma producătoare are planuri pentru un urmaș după câte aflăm astăzi. Potrivit veștilor dezvăluite acest viitor telefon

ZTE nu renunţă la segmentul telefoanelor pliabile, pregătind deja un succesor pentru ZTE Azon M. Acesta a fost singurul model cu potenţial şi care chiar explora pliabilitatea în 2017, după o tentativă interesantă Lenovo în 2016, dar care a rămas prototip.

Ideea unui telefon pliabil nu e chiar nouă, mai ales că unele modele cu clapetă au incercat de-a lungul timpului această idee, având mecanismul ce uneşte clapetele destul de flexibil şi uşor de îndoit. Pe de altă parte aici e vorba despre două ecrane conectate de o secţiune tip "balama", similară cu cea a unor laptop-uri sau convertibile ca Lenovo Yoga Book şi Surface Book.

ZTE Axon M a fost apreciat la debut şi a primit recenzii pozitive, pentru simplul fapt că oferă o experienţă 2 în 1 şi poate fi un telefon cu doua ecrane sau o tabletă cu o mică despărţitura pe mijlocul ecranului unificat. În cadrul unui interviu cu Engadget organizat la CES 2018, vicepreşedintele de marketing ZTE a amintit că Axon M a fost bine primit şi că e un semn bun pentru viitorul produs.

Pe viitor ZTE promite realizarea unui "terminal care se îndoaie cu adevărat". Ştim că şi Samsung şi Microsoft ne pregătesc terminale similare, dar în afară de brevete şi promisiuni nu am văzut nimic. Între timp LG a dat lovitura cu un televizor OLED de 65 inch care se rulează ca un covoraş de yoga, vazut la CES 2018. Cred că aceste companii aşteaptă mai mult perioada 2019-2020 pentru a se dezlănţui la capitolul flexibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×