Prețul lui Xiaomi Mi 6 continuă să scadă! GearBest îl vinde astăzi pentru suma de 1.630 lei!

2.227 ori
<b>Prețul lui Xiaomi Mi 6 continuă să scadă! GearBest îl vinde astăzi pentru suma de 1.630 lei!</b>În ultimele zile am văzut numeroase reduceri pentru flagship-ul Xiaomi Mi 6, terminal cu 6 GB memorie RAM, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și cameră duală. Dacă în weekend acesta putea fi achiziționat pentru suma de 1710 lei, iată că acum

În weekend-ul acesta vă povesteam aici despre un preț special asociat flagship-ului Xiaomi Mi 6, de 419.99 dolari în oferta unui retailer chinez. Deși prețul era cum nu se poate mai bun, iată că astăzi dăm de un alt discount și mai atractiv oferit de către cei de la GearBest.com. Telefonul costă doar 399.99 dolari și este vorba despre un stoc limitat de 200 unități, semn că trebuie să acționați rapid dacă vreți să puneți mâna pe Mi 6.

Xiaomi Mi 6

Folosind codul promoțional MiK4G în secțiunea de comandă veți beneficia de acest preț special și în cazul în care vă întrebați ce metode de transport sunt disponibile, aveți mai jos o captură de ecran cu mijloacele pe care retailerul ni le pune la dispoziție. De asemenea, ca de fiecare dată, achiziția unui produs din China necesită și plata de taxe vamale odată cu sosirea produsului în țara de destinație.

Reducere Xiaomi Mi 6

Pentru Xiaomi Mi 6 cumpărat de pe GearBest în acest moment veți avea de plătit 1.630 lei + TVA în valoare de 19% din prețul produsului + 3.3% taxe vamale din costul terminalului. Se va ajunge în total la o sumă de 1.950 lei, ceea ce nu este rău pentru pachetul hardware și design-ul ce ni se oferă în cazul de față.

Modalitati livrare

Cu 6 GB RAM, cameră duală și puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, acest Xiaomi Mi 6 este cel mai accesibil flagship al anului 2017 și sunt șanse mari ca titlul să rămână la el, asta dacă ținem cont de zvonurile ce afirmă faptul că OnePlus 5 va costa 550 euro. 

Îl puteți cumpăra pe Xiaomi Mi 6 de aici și vă informăm că este vorba despre versiunea internațională în cazul de față!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×