Curățenia de Paște este asigurată de produsele Smart Home din oferta GearBest! Iată câteva recomandări!

887 ori
<b>Curățenia de Paște este asigurată de produsele Smart Home din oferta GearBest! Iată câteva recomandări!</b>Odată cu Paștele se pune și problema curățeniei de primăvară, dar cu toate deliciile culinare aflate pe listă - timpul rămas la dispoziție pentru a pune casa la punct se reduce și el considerabil. Din fericire, GearBest vine în ajutorul nostru cu o serie

Primăvara este marcată și de curățenia de Paște, o activitate pentru care mulți dintre noi nu acordă prea mult timp ce-i drept. Suntem ocupați cu prepararea deliciilor culinare menite să impresioneze oaspeții, iar curățenia o cam lăsăm pe ultima sută de metri. Ajutoare vin totuși din partea celor de la GearBest.com care în această perioadă ne întâmpină cu reduceri atractive la numeroase produse smart home, inclusiv de curățenie.

Alegând asemenea dispozitive vom primi un ajutor de nădejde în casă și lucrurile vor deveni cu siguranță mai puțin stresante în ceea ce privește pregătirea mesei de Paște. Să vedem așadar ce produse ne propune retailerul chinez!

Cop Rose - robot pentru curățat geamuri

Cop Rose

Curățenia presupune totodată și curățatul geamurilor, task cam pretențios la prima vedere. Folosind robotul Cop Rose pentru curățarea geamurilor vom uita de această grijă pentru totdeauna. Robotul pe care îl vedeți aici poate fi controlat într-un mod foarte simplu prin intermediul unei aplicații dedicate și pe lângă geamuri, el poate curăța și pereții sau suprafețele din lemn din casă. Prețul este de numai 149.99 dolari folosind codul promoțional CopRose.

Fmart FM R330 - aspirator robot

Fmart R330

Nu uităm nici de aspirarea covoarelor, mochetelor, sau de datul cu mopul în casă. Toate aceste lucruri le poate face aspiratorul robot Fmart FM R330, un dispozitiv inteligent ce poate acoperi o suprafața de până la 200 metri pătrați. Nivelul de zgomot este de sub 55dB și datorită dimensiunilor reduse, acesta se poate strecura în locuri greu accesibile cu aspiratorul clasic și astfel curăța totul într-o manieră profesionistă.

Fmart R330

Se pot curăța suprafețe din gresie, marmură, lemn, carpetă, dar și altele. Putem programa robotul aspirator cu ora la care să-și înceapă lucrul și atunci când autonomia sa este pe sfârșite, acesta se va întoarce la stația de încărcare. Pentru suma de 169.99 dolari spunem adio aspirării clasice! Puteți beneficia de acest preț folosind codul promoțional FMR330 în secțiunea dedicată de comandă!

Oferta GearBest curentă mai include și alte produse la fel de utile precum o scrumieră menită să stocheze fumul de țigară, purificatoare de aer și dispozitive Smart Home pentru bucătărie. Pe toate le găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×