Elephone EleBox e un difuzor Bluetooth foarte portabil, ce oferă 6 ore de funcţionare şi textură similară pielii

770 ori
<b>Elephone EleBox e un difuzor Bluetooth foarte portabil, ce oferă 6 ore de funcţionare şi textură similară pielii</b>În gama de produse ale celor de la Elephone găsim și diferite device-uri precum difuzoare Bluetooth. EleBox este o astfel de boxă portabilă care oferă până la 6 ore de autonomie și care adoptă o carcasă cu o textură specială ce pare a imita pielea umană.

Elephone nu se mai mulţumeşte să producă telefoane foarte arătoase şi a trecut mai nou şi la accesorii, cum e cazul difuzorului de mai jos. Această "boxă portabilă" de mici dimensiuni cântăreşte 178 de grame şi se numeşte EleBox.

Elephone EleBox

Accesoriul e fabricat din gel de silicon şi are o textură similară cu pielea umană. Difuzorul Bluetooth e menit să stea comod în mâna utilizatorului, iar zona frontală aminteşte de reflexia unui spate de CD şi e fabricată din oţel inoxidabil, fiind glossy şi plată. Ni se promite o redare perfectă a vocii fără distorsionări, iar la interior se află o baterie de 1000 mAh, ce asigură 6 ore de playback continuu.

Elephone EleBox

Disponibil pe verde mentă, roz sau alb, difuzorul suporta conexiune Bluetooth 4.1, are o distanţă de acoperire de 10 metri şi poate funcţiona la temperaturi cuprinse între minus 10 grade Celsius sau plus 40. Are impedanța de 4 Ohm şi măsoară 33 mm în grosime. Produsul costă 19.99 dolari şi mie îmi aminteşte de o radieră din şcoala generală ca textură.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×