Tronsmart Element T1 și Element T2 sunt două boxe portabile foarte interesante ce costă sub 40 dolari; iată mai multe detalii!

889 ori
<b>Tronsmart Element T1 și Element T2 sunt două boxe portabile foarte interesante ce costă sub 40 dolari; iată mai multe detalii!</b>Pentru că în curând primăvara își va intra cu adevărat în drepturi, este vremea să ne uităm și de gadget-uri ceva mai speciale numai bune de folosit la un picnic să spunem. Un difuzor Bluetooth se poate dovedi a fi o soluție foarte interesantă de luat

În curând primăvara își va intra cu adevărat în drepturi și asta înseamnă că ne vom petrece din ce în ce mai mult timp afară bucurându-ne de căldură. Nu vom renunța totuși la electronice și ieșirile în natură, la un picnic să spunem, merită a fi animate de un asemenea gadget. O boxă portabilă sună cum nu se poate mai bine, iar noi avem astăzi două recomandări pentru voi despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos. 

Vorbim despre boxele portabile Tronsmart Element T1 și Element T2, produse care se fac din start remarcate printr-un preț de comercializare foarte bun. Acestea adoptă un design similiar și se bazează pe conectivitatea Bluetooth 4.2 pentru a reda muzica de pe smartphone-ul vostru. Să vedem cum se prezintă fiecare în parte!

Tronsmart Element T1

Tronsmart Element T

Primul model de aici se numește Element T1 și el ne aduce două difuzoare de 3.5W + transmițător low-frequency, o baterie reîncărcabilă de 1700 mAh și răspuns în frecvență 110Hz - 18kHz. Greutatea sa este de doar 330 grame și în cutie vom regăsi următoarele: manual de instrucțiuni, cablu auxiliar 3.5 mm, un lanyard și un cablu de încărcare microUSB v2.0. Beneficiem de sunet stereo, de slot microSD pentru redarea direct de pe card și de până la 10 ore de autonomie.

Tronsmart Element T2

Tronsmart Element T2

Cât despre modelul Element T2, avem aici de-a face cu o evoluție interesantă a versiunii pe care am detaliat-o mai sus. Principala caracteristică oferită de această boxă este certificarea IPX56 pentru rezistența la apă. Asta înseamnă că îl vom putea lua cu noi la piscină și vom scăpa de grija stropilor de apă ce în mod normal pot afecta serios un asemenea produs. 

Tronsmart Element T2

Se oferă și aici două difuzoare a câte 3.5W, o acoperire de până la 15 metri, sunet stereo și slot pentru carduri microSD. La pachet avem fix aceleași accesorii și aflați că boxa de aici oferă și port auxiliar, port microUSB v2.0 pentru încărcare și un led de notificare pentru a vedea cum se prezintă bateria la capitolul autonomie. Pentru că a venit vorba de autonomie, aflați că modelul T2 ne promite până la 12 ore de redare audio.

În vreme ce Tronsmart Element T1 costă 36.99 dolari, modelul Element T2 poate fi achiziționat la un preț și mai bun de numai 35.99 dolari. Ambele boxe portabile sunt foarte interesante și dacă puneți preț pe rezistența la apă, atunci T2 este varianta potrivită pentru voi. Le găsiți acum în oferta GeekBuying.net!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×