Ultimele reduceri din campania de toamnă GeekBuying sunt aici! Iată ce produse mai găsim în oferta magazinului

886 ori
<b>Ultimele reduceri din campania de toamnă GeekBuying sunt aici! Iată ce produse mai găsim în oferta magazinului</b>Așa cum v-am informat și noi anterior, cei de la GeekBuying au desfășurat în perioada 28 august - 4 septembrie o campanie promoțională de toamnă ce ne-a adus reduceri foarte atractive. Ulterior, din data de 4 septembrie a debutat și ultima

Într-un articol anterior v-am informat și despre campania de toamnă organizată de către GeekBuying în perioada 28 august - 4 septembrie, promoție ce ne-a adus reduceri foarte atractive la o gamă largă de produse. A urmat apoi anunțul unei alte reprize de reduceri ce mai are loc doar până mâine 12 septembrie. Noi am adunat 3 dintre cele mai atractive produse prezente aici și le vedeți listate mai jos!

Huawei Honor Band 3 - 39.99 dolari

Honor Band 3

Avem drept recomandare și brățara de fitness Huawei Honor Band 3, produs ce poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 39.99 dolari. Plătind acest preț veți beneficia de un purtabil echipat cu display OLED de 0.91 inch, cu senzor pentru măsurarea pulsului și cu pedometru pentru monitorizarea activității fizice, a pașilor realizați și a caloriilor consumate. Avem și certificare pentru rezistență la apă în regim 5 ATM și funcția de notificări pentru apelurile sau mesajele primite pe telefon. 

Mini dronă JJRC H37 - 39.99 dolari

Mini dronă JJRC H37

Tot la același preț de doar 39.99 dolari avem listată și mini drona JJRC H37, un gadget simpatic ce poate filma la rezoluție HD 1280 x 720 pixeli. Acesta dispune de un design pliabil, semn că îl puteți lua cu voi oriunde și oricând având loc în ghiozdan cu ușurință. Se oferă diverse moduri de zbor, de la cel de survolare și până la cel prin care setăm o traiectorie de zbor. Prețul îl face potrivit pentru cei începători în ale dronelor.

Smartphone Cubot Magic - 97.99 dolari

Cubot Magic

Despre acest smartphone v-am mai amintit într-un alt articol, telefon numit Cubot Magic ce impresionează plăcut la nivel de design. El este aproape identic lui Huawei Honor Magic și ca dotări hardware întâlnim în cazul de față un display HD de 5 inch, procesorul quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și 3 GB RAM. Avem și 16 GB de stocare, slot microSD, conectivitate 4G LTE și în spate o cameră duală de 13 + 2 megapixeli. Costă 97.99 dolari!

Acestea sunt doar câteva dintre reducerile pe care le-am găsit în oferta actuală GeekBuying și aflați că retailerul oferă fel și fel de discount-uri, inclusiv produse la sub 9.99 dolari. Întreaga campanie poate fi accesată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×