HTC mai are în pregătire 3 smartphone-uri cunoscute sub numele de cod "Ocean Master", "Ocean Harmony" și "Ocean Lite"

923 ori
<b>HTC mai are în pregătire 3 smartphone-uri cunoscute sub numele de cod "Ocean Master", "Ocean Harmony" și "Ocean Lite"</b>În ciuda zvonurilor referitoare la posibila vânzare a business-ului smartphone, iată că cei de la HTC continuă să lucreze la diverse proiecte de terminale mobile. Prin intermediul unui leak sosit din Taiwan descoperim că producătorul taiwanez ar mai

Deși în ultima vreme am auzit detalii despre posibila vânzare a departamentului smartphone HTC către Google, se pare că firma taiwaneză continuă lucrul la proiectele din zona aceasta. Chiar astăzi descoperim prin intermediul unui leak faptul că HTC ar avea în pregătire 3 noi smartphone-uri până la finalul acestui an, modele cunoscute sub numele de cod: "Ocean Master", "Ocean Harmony" și "Ocean Lite".

HTC

Aparent, persoana din spatele acestor informații este membru al comunității HTC Elevate din China, așa că ar avea un strop de credibilitate fiind la curent cu ce se întâmplă în acest moment. El precizează faptul că niciunul dintre acestea nu este acel HTC U11 Life despre care am aflat în ultima vreme că ar fi parte din programul Android One.

htc

Leaker-ul are specificații pentru aceste 3 noi dispozitive și spune că modelele Ocean Master și Ocean Lite vor fi anunțate în noiembrie, iar varianta Ocean Harmony în luna decembrie. Ocean Master va fi modelul flagship cu display de 6 inch (poate unul cu raport 18:9), cameră foto de 12 megapixeli și variante cu 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM și 128 GB de stocare.

Pe Ocean Harmony avem tot un display de 6 inch și 4 GB RAM + 64 GB de stocare, în vreme ce varianta lite se mulțumește cu un display de 5.2 inch și cu 4 GB RAM + 64 GB de stocare. Rămâne de văzut ce alte scăpări apar în perioada următoare și dacă într-adevăr existența acestor dispozitive se confirmă sau nu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×