Tableta Huawei MediaPad M5 este certificată de FCC; va adopta o carcasă metalică

2.561 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M5 este certificată de FCC; va adopta o carcasă metalică</b>De la certificarea Bluetooth SIG pe care tableta Huawei MediaPad M5 o primea prin decembrie anul trecut nu am mai aflat nimic despre acest dispozitiv. Astăzi însă apar vești noi despre terminal și nu ar fi exclus ca debutul să aibă loc în cadrul

Anul trecut prin decembrie aflam că tableta Huawei MediaPad M5 primea certificarea Bluetooth SIG și mai că ne așteptam la un debut în cadrul CES 2018. Lansarea nu a avut loc desigur, dar poate că târgul MWC va fi o locație mai potrivită, plus că apar noi indicii referitoare la existența produsului. Ne referim la certificarea oferită de FCC unde putem vedea și o schiță pentru această tabletă interesantă.

Huawei MediaPad M5

Se remarcă de aici acele antene din plastic pentru conectivitate, semn că tableta va avea o carcasă metalică și aflăm totodată că dispoziitvul aduce o baterie de 4980 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 5V/2A sau 9V/2A. Are suport 4G LTE și potrivit listării, dispozitivul este cunoscut la nivel intern sub numele de cod SH-W09. 

Huawei MediaPad M5

Nu se cunosc dotările hardware, dar ținând cont de varianta precedentă (MediaPad M3), ne așteptăm la un ecran de 8.4 inch cu rezoluție QHD, la un procesor high-end Kirin 970 și probabil la 4 GB RAM + 32 sau 64 GB de stocare flash. Va avea difuzoare stereo și de această dată va face cu siguranță trecerea la un port USB TypeC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×