Salut, eu sunt Vicu :)

Autor:  | Publicat în:  Mobilissimo 2.742 ori
<b>Salut, eu sunt Vicu :)</b>Bună, eu sunt Vicu! Dacă ești interesat de gadgeturi și noi tehnologii ar trebui să mă știi din Video-blogul „Laboratorul Darwin” de pe Youtube. Dacă nu, mă vei cunoaște pe  parcurs :). Vin din Republica Moldova și de ceva ani fac video-review-uri în..

Bună, eu sunt Vicu! Dacă ești interesat de gadgeturi și noi tehnologii ar trebui să mă știi din Video-blogul „Laboratorul Darwin” de pe Youtube. Dacă nu, mă vei cunoaște pe  parcurs :). Vin din Republica Moldova și de ceva ani fac video-review-uri în limba română. Am reușit să testez o grămadă de device-uri și să filmez recenzii în cele mai neobișnuite locuri. Cred eu că am ce-ți spune. 

Aici pe Mobilissimo aș vrea să fac un pic altceva. Vreau să îți aduc știri interesante cu explicații de rigoare și de ce nu, o părere obiectivă asupra lucrurilor care se întâmplă în lumea tehnologică din prezent. Am avut mai multe tentative de a scrie ce gândesc, decât să filmez, dar mereu nu mi-a ajuns timp, zic eu că merită încă o încercare,

O să vă aduc informația așa cum aș vrea să o văd eu. Pe un limbaj cât mai simplu, fără prea multe detalii necunoscute și cu gânduri expuse exact. 

Să vedem ce-o să iasă! :) 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×