Futurism periculos: angajaţii Apple se rănesc dând cu capul de pereţii de sticlă din Apple Campus

2.823 ori
<b>Futurism periculos: angajaţii Apple se rănesc dând cu capul de pereţii de sticlă din Apple Campus</b>Dacă ne fascinează maxim designul lui Apple Park şi pereţii curbaţi din sticlă, se pare că această abordare arhitecturală face victime în rândul angajaţilor Apple. Mai mulţi angajaţi s-au lovit de pereţii transparenţi în vreme ce se plimbau prin sediu.

Dacă ne fascinează maxim designul lui Apple Park şi pereţii curbaţi din sticlă, se pare că această abordare arhitecturală face victime în rândul angajaţilor Apple. Mai mulţi angajaţi s-au lovit de pereţii transparenţi în vreme ce se plimbau prin sediu.

2 angajaţi ai firmei din Cupertino au suferit tăieturi la frunte după ce au dat cu capul de pereţii din sticlă. Noul Campus era inaugurat în 2017 şi considerat o revoluţie arhitecturală şi un monument care va atrage milioane de turişti anual. Chiar dacă arată bine funcţionalitatea nu e chiar 100% idiot proof. Surse care au vorbit cu Bloomberg au declarat că unii angajaţi au început să lipească post it-uri pe uşi şi ferestre din sticlă pentru a le face mai uşor de observat.

Apple Park

Până la urmă au fost date jos pentru că distrăgeau lumea de la "designul superb". Nu e prima oară când Apple vine cu un design arătos, dar nefuncţional. Ne gândim la lipsa de jack audio pe iPhone 7 şi 8, dar şi la porturile prea puţine de pe MacBook-uri. Ce să mai vorbim de modul în care se încarcă Apple Pencil înfipt în tableta sau despre mouse-ul Apple care trebuie întors invers pentru a fi încărcat.

Revenind la situaţia pereţilor din sticlă, legile din California prevăd că angajaţii trebuie protejaţi de lovirea de pereţi de sticlă prin amplasarea unor semne speciale. Deocamdată Apple nu a fost atacată legal pentru nerespectarea regulilor, pentru că mai mult de cucuie şi mici tăieturi nu au fost semnalate. Dacă se continua totuşi în ritmul ăsta o să ajungem la un Glass Gate...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×