Viitoarele telefoane Samsung Galaxy ar putea veni cu "senzor de mediu"; Iată rolul său

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.178 ori
<b>Viitoarele telefoane Samsung Galaxy ar putea veni cu "senzor de mediu"; Iată rolul său</b>Smartphone-urile Samsung se mai remarcă pe lângă design și prin anumite funcții inedite pe care rar le vedem aduse de rivali, un asemenea exemplu fiind senzorul de puls. Pe viitor produsele din gama Galaxy a sud-coreenilor ar putea beneficia de

Dacă am aflat recent că Samsung Galaxy Note 9 ar putea inaugura scannerul de amprente integrat sub panoul de ecran, iar Galaxy S9 ar putea monopoliza producţia de chipset-uri Snadragon 845, azi avem noi detalii despre viitoare funcţii ale handset-urilor Samsung. Mai nou se discută despre un "senzor de mediu".

Informaţia provine dintr-un brevet care a apărut pe web astăzi. Astfel, viitoarele terminale Samsung vor primi o componentă care se află în lucru de ceva vreme şi care are rolul de a măsura calitatea aerului din jur. Va afişa astfel utilizatorului informaţii vitale despre mediul în care locuieşte, trăieşte, operează. Probabil nu vi se pare chiar o problemă uriaşă, dar în oraşe ca Beijing sau Jodphur (India) noxele sunt o mare ameninţare.

Senzorul cel nou va analiza condiţiile atmosferice şi va sfătui utilizatorii să poarte popularele măşti anti poluare. Este un sistem util şi pentru cei care călătoresc în acele regiuni şi doresc să vadă cum e calitatea aerului în acea zonă. În condiţiile în care până şi Tesla a inclus un mod de filtrare a agenţilor patogeni şi poluării pe maşinile sale (Biozahard mode) e lesne de înţeles de ce şi Samsung ar pregăti o funcţie care are legătură cu aerul respirat.

Evident totul e în faza de brevet şi nu garantăm că va ajunge tehnologia pe Galaxy S9.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×