evoMAG Back to School debutează cu oferte dedicate pentru începutul școlii; noi am ales un smartphone, laptop și o imprimantă la super preț!

1.526 ori
<b>evoMAG Back to School debutează cu oferte dedicate pentru începutul școlii; noi am ales un smartphone, laptop și o imprimantă la super preț!</b>În această perioadă au debutat și campaniile de tip Back to School ce ne aduce reduceri atractive la o gamă largă de produse menite pentru elevi și studenții sau pentru părinții grijulii care îl pregătesc pe cel mic de școală. La evoMAG găsim asemenea

Cu această vară toridă pe final ne gândim vrând nevrând și la începerea școlii, o perioadă în care majoritatea încep să se pregătească cu fel și fel de achiziții menite să îi ajute pe parcursul anului școlar. Asta înseamnă că și retailerii au pregătite campanii speciale de reduceri de care putem profita chiar acum. La evoMAG se desfășoară o asemenea promoție Back to School și noi am ales în rândurile de mai jos un laptop, un smartphone, dar și o imprimantă cu prețuri accesibie, ideale la începutul școlii!

Xiaomi Redmi Note 4X - 739 lei

Xiaomi Redmi Note 4X

Cheltuind numai 739 lei vă puteți achiziționa de la evoMAG smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4X, cel pe care și noi l-am testat cu ceva vreme în urmă. Aici este oferită varianta cu 16 GB spațiu de stocare, 3 GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 de 2.0 GHz. Avem un display generos de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, iar în cazul în care vă faceți griji cu privire la stocare, aflați că există aici și slot microSD.

În ciuda prețului de buget, telefonul se prezintă chiar bine și la nivel de fotografiere, oferind o cameră principală de 13 megapixel și un senzor selfie de 5 megapixeli. nu trebuie să vă faceți griji nici referitor la autonomie, asta pentru că Xiaomi Redmi Note 4X aduce o baterie generoasă de 4100 mAh!

Imprimantă jet HP Ink Advantage 1115 - 139 lei

HP Ink Advantage 1115

Avem și o imprimantă HP Ink Advantage 1115 pe lista noastră de recomandări și asta pentru că reprezintă unul dintre cele mai utilizate produse pe parcursul anului școlar. Referatele vor fi necesare periodic și de fiecare dată când avem nevoie de un document scos la imprimantă, putem face asta simplu și rapid. Pe deasupra și costul este unul mic, această imprimantă pe care o vedeți aici având un preț minim de doar 139 lei.

Ca dotări tehnice, produsul oferă o viteză de printare alb/negru de 20 ppm, respectiv o viteză de printare color de 16 ppm. Rezoluția la printarea alb/negru și color este de 1200 x 1200 dpi, iar imprimanta suportă printare pe foi A4, A5, A6 sau plic DL. La pachet primiți un cartuș de cerneală negru HP 652 (~362 pagini), un cartuș de cerneală tricolor HP 652 (~200 pagini) și un CD cu software-ul necesar. 

Ultrabook Kruger&Matz Explore 1403 - 899 lei

Kruger&Matz Explore 1403

Cine s-ar fi gândit că pentru sub 900 lei puteți achiziționa chiar un ultrabook? Ei bine la evoMAG există un asemenea produs numit Kruger&Matz Explore 1403, dispozitiv tare arătos și totodată foarte ușor care se poate dovedi a fi util la școală sau facultate. Este perfect pentru rularea de aplicații Office, așadar proiecte în Word și Powerpoint realizate cu ușurință și cu maxim la nivelul portabilitate.

Dotările nu sunt unele chiar de top, dar nici nu avem nevoie de mai mult pentru asemenea task-uri. Ele includ un display de 14 inch, atenție cu rezoluție Full HD, un procesor Intel Atom X5 cu 4 nuclee de 1.4 GHz, 4 GB de RAM și 32 GB spațiu de stocare flash. Se oferă și slot microSD, 2 porturi USB și placă de rețea wireless, totul pe un notebook cu greutate de 1,386 kg ce vine cu Windows 10 Home preinstalat!

Acestea sunt doar câteva dintre reducerile speciale pe care evoMAG ni le propune, o întreagă colecție de produse putând fi găsită chiar aici! Campania are loc în perioada 23 august - 3 septembrie și la final aveți șansa de a câștiga o multifuncțională Samsung în valoare de 1.599 lei prin tragere la sorți. Pentru a intra în concurs trebuie doar să finalizați o comandă pe evoMAG.ro în această campanie Back to School!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×