Facebook, Instagram şi Whatsapp se confruntă cu cel mai mare picaj din istorie; Fotografiile nu se afişează sau încarcă

3.030 ori
<b>Facebook, Instagram şi Whatsapp se confruntă cu cel mai mare picaj din istorie; Fotografiile nu se afişează sau încarcă</b>Am mai văzut picaje de Facebook, Instagram şi Whatsapp, dar în general au durat o oră, maxim 2. Acum deja cred că intrăm în ora 4 sau 5 şi în continuare aceste servicii au probleme în a afişa fotografiile. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Am mai văzut picaje de Facebook, Instagram şi Whatsapp, dar în general au durat o oră, maxim 2. Acum deja cred că intrăm în ora 5 sau 6 şi în continuare aceste servicii au probleme în a afişa fotografiile. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Un număr mare de utilizatori ai serviciilor acestora au semnalat că nu pot încărca poze, clipuri video sau fişiere. Personal am încercat să trimit un GIF acum câteva minute pe Facebook Messenger şi Whatsapp şi nu a mers. Nu merge nici să trimit fotografii prin Whatsapp şi nici să văd avataruri pe Facebook sau pozele postate în feed. Este un bug care se petrece la întâmplare, pentru că unele poze de la articole postate pe Facebook sunt vizibile şi altele nu. Nu se văd nici thumbnail-urile de clipuri YouTube puse pe FB. Deseori apare doar denumirea text a respectivelor fotografii la modul “dog and man picture 2”

Picaj Facebook

Facebook a transmis că lucrează la remediere. Conform site-urilor tech, cele mai afectate zone de pe glob sunt Europa şi Coasta de Est a Statelor Unite. În special utilizatorii Whatsapp sunt afectaţi, neputând să trimită clipuri video, poze şi mesaje vocale. Cineva din Marea Britanie mi s-a plâns că nu poate trimite nimic pe Whatsapp şi că nu îi merge nici MMS-ul.

Picaj Instagram

Instagram are probleme în afişarea de thumbnail-uri şi Story-uri, dar se mişcă mai bine decât acum 3-4 ore, când nu se încărca deloc.

Această problemă cu cele 3 aplicaţii centrale Facebook loveşte în imaginea gigantului condus de Zuckerberg, care recent a avut ceva probleme de aprobare pentru moneda digitală Libra. Se pare că şi Snapchat a fost picat câteva ore, iar Twitter are probleme cu trimiterea mesajelor directe.

Revenind la picajul Facebook, el vine cum nu se poate mai prost: pe de o parte avem concert Ed Sheeran la Bucureşti şi nimeni nu poate posta nimic, iar în SUA începe în curând Ziua Independenţei, cu grătare, artificii şi milioane de poze de postat...

Vă invităm în comentarii să ne spuneţi dacă vă merg aplicaţiile. Puteţi verifica starea Facebook, Whatsapp şi Instagram aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×