Facebook vrea să rebranduiască Instagram şi WhatsApp; Iată cum!

1.975 ori
<b>Facebook vrea să rebranduiască Instagram şi WhatsApp; Iată cum!</b>Facebook ar pregăti o rebranduite importantă pentru Instagram şi WhatsApp, care vor avea denumirea schimbată. Un reprezentant FB a dezvăluit aceste planuri, care vor indica în mod mai clar cine deţine celebrele aplicaţii.

Facebook ar pregăti o rebranduite importantă pentru Instagram şi WhatsApp, care vor avea denumirea schimbată. Un reprezentant FB a dezvăluit aceste planuri, care vor indica în mod mai clar cine deţine celebrele aplicaţii.

Informaţia a fost ulterior confirmată de încă un angajat al gigantului lui Zuckerberg. Astfel, pe viitor Instagram devine "Instagram From Facebook" şi WhatsApp va fi "WhatsApp From Facebook". Această abordare vine pe fondul faptului că autorităţile antitrust din SUA vor să spargă companiile tech gigantice în mai multe companii mai mici. Facebook ar fi printre ele şi există un plan de a o diviza în 3 segmente: Facebook, WhatsApp şi Instagram. Nimic nu e totuşi bătut in cuie si Zuck and co se luptă cu masurile antitrust.

În plus Guvernul SUA analizează cu mare atenţie tranzacţiile din 2012 şi 2014, când FB a înghiţit Instagram şi WhatsApp. Mark Zuckerberg vrea acum să asocieze denumirea colosului reţelelor de socializare cu cea mai folosită platforma de partajare foto din lume şi una dintre cele mai folosite platforme de chat de pe glob. Poate nu e cea mai strălucită idee, după un an în care Facebook a fost mai degrabă asociată cu scandaluri gen Cambridge Analytica şi colectarea datelor utilizatorilor, plus încălcări de intimitate.

În ultimii ani Facebook a preluat tot mai multe funcţii de la Instagram, inclusiv faimoasele Stories. WhatsApp a fost adus la zi şi urmează să primească şi un serviciu dedicat de plăţi în India. Într-o lume în care se merge pe denumiri mai scurte şi pe acronime, să adaugi încă o particulă unui nume nu e nici cool, inspirat sau o măsură care să aducă încredere în plus în brandul tău.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×