Vivo iQOO Pro 5G apare în fotografii via TENAA; Sunt confirmate și câteva dintre dotări

1.235 ori
<b>Vivo iQOO Pro 5G apare în fotografii via TENAA; Sunt confirmate și câteva dintre dotări</b>La scurt timp de la inaugurarea procesorului Snapdragon 855+ de către ASUS ROG Phone II, am văzut cum și alte companii s-au grăbit să lanseze pe piață dispozitive cu această soluție de ultimă oră, câteva exemple fiind

La scurt timp de la inaugurarea procesorului Snapdragon 855+ de către ASUS ROG Phone II, am văzut cum și alte companii s-au grăbit să lanseze pe piață dispozitive cu această soluție de ultimă oră, câteva exemple fiind Black Shark 2 Pro sau Nubia Red Magic 3 (varianta upgrade). Pe această listă de terminale selecte îl vom regăsi curând și pe Vivo iQOO Pro 5G - telefon ce se lansează în China pe data de 22 august.

Vivo iQOO Pro 5G

Între timp descoperim că device-ul tocmai ce a primit certificarea TENAA, la pachet cu specificații hardware și fotografii reale. După cum se poate vedea, la capitolul design telefonul este foarte similar variantei standard vivo iQOO, noutățile urmând a fi remarcate la interior.

Vom avea un ecran AMOLED de 6.41 inch cu rezoluție FHD+, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855+, variante cu 8 sau 12 GB RAM și versiuni cu 128, 256 sau 512 GB de stocare flash. La interior găsim și bateria generoasă de 4410 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 44W, iar în spate avem o cameră foto triplă cu următoarea componență 48 + 13 + 2 megapixeli.

Potrivit speculațiilor ajunse în online, se așteaptă ca Vivo iQOO Pro 5G să coste 575 euro în varianta de bază cu 8 GB RAM, sau 640 euro în versiunea cu 12 GB RAM. Desigur, avem aici și 5G la bord după cum indică numele device-ului. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×