GeekBuying aniversează 6 ani de activitate printr-o campanie specială de reduceri; Există și un giveaway cu Xiaomi Mi Mix 2s

872 ori
<b>GeekBuying aniversează 6 ani de activitate printr-o campanie specială de reduceri; Există și un giveaway cu Xiaomi Mi Mix 2s</b>Luna iunie marchează iată și aniversarea de 6 ani a retailerului chinez GeekBuying, comerciant ce ne-a pregătit câteva surprize interesante, inclusiv un giveaway. Puteți câștiga voucere de reducere sau marele premiu un smartphone Xiaomi

În această lună cei de la GeekBuying.com aniversează 6 ani de la înființare, o sărbătoare ce nu este trecută cu vederea și care este marcată de către o campanie specială de reduceri. Avem numeroase oferte de care putem profita precum discount-uri la produse selecționate, extra reduceri pentru anumite dispozitive, ba chiar și concursuri speciale precum marele giveaway prin care se pun la bătaie 10000 vouchere și un smartphone Xiaomi Mi Mix 2s.

Toate acestea pot fi descoperit din pagina de start GeekBuying.com, acolo unde ni se oferă și un cod special de 6 dolari reducere pentru achiziții de minim 60 dolari. Codul cu pricina este acesta JEYDHTHL și ce trebuie să știți este că poate fi utilizat zilinic de către 200 persoane în perioada 6 - 17 iunie.

Xiaomi Mi Gaming

Reducerea extra nu strică mai ales în situația în care produsul vizat deja are o tăiere atractivă de preț. Pentru că a venit vorba despre produse vizate, noi am pus ochii pe un laptop de gaming deosebit și anume Xiaomi Mi Gaming - produs ce vine echipat cu ecran FHD de 15.6 inch, cu procesor quad-core Intel Core i7-7700HQ și cu soluția grafică NVIDIA GTX1060 de 6 GB.

Notebook-ul are și 16 GB RAM DDR4, un SSD de 256 GB la bord, dar și 1 TB de stocare HDD. Tastatura este iluminată, avem acustică Dolby Atmos și putere audio de 6W, respectiv o baterie de 55 Whr. Prețul pentru această mașinărie de gaming este acum de 1.559 dolari și aflați că Windows 10 rulează din fabrică.

Pentru toate promoțiile aniversare vă invităm să accesați site-ul geebuying.com de aici. Totodată, aveți mai jos și alte câteva sugestii găsite de noi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×