Xiaomi Mi A2 apare în GeekBench; Confirmă hardware-ul pe care îl ştiam deja

1.453 ori
<b>Xiaomi Mi A2 apare în GeekBench; Confirmă hardware-ul pe care îl ştiam deja</b>În continuare publicul este foarte interesat de Xiaomi Mi A2, succesorul primului smartphone Android One de la Xiaomi pe care îl așteptăm de multă vreme. Leak-urile continuă între timp și până când vom afla data lansării oficiale nu putem decât

Cu fiecare scăpare a sa, Xiaomi Mi A2 șochează prin faptul că nu a fost lansat încă. Îi ştim hardware-ul de ceva vreme, mai ales că a fost listat deja şi în oferta celor de la PCGarage.ro, iar acum aflăm că smartphone-ul a fost testat în GeekBench, iar dotările sale au ajuns iarăşi online.

Xiaomi Mi a2

Mai mult decât atât, a fost şi comparat cu Nokia 7 Plus. Xiaomi Mi A2 este varianta cu Android One a lui Xiaomi Mi 6X, aşa cum şi Xiaomi Mi A1 a fost înaintea sa o versiune "pe curat" a lui Mi 5X. Mi A2 are hardware în mare identic cu Mi 6X, evident, de la ecranul de 5.99 inch IPS LCD Full HD+ şi până la camera duală cu senzori de 12 MP + 20 MP.

În față găsim o cameră de 20 MP, iar la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 660. Avem şi 4 GB RAM sau 6 GB RAM, iar telefonul vine cu Android 8.1. Apropo versiunea testată în GeekBench este cea cu 4 GB RAM. Mi A2 are scorul single core foarte apropiat de Nokia 7 Plus, unul dintre telefoanele cele mai apreciate la testele Mobilissimo.ro.  La multi core se produce totuşi o diferenţiere, în favoarea modelului HMD totuşi, cu sute de puncte.

A se remarca şi că e o mică diferenţă de versiune de GeekBench între cele două terminale: 4.2.0 pentru Nokia 7 Plus şi 4.2.3 pentru Xiaomi Mi A2. Aşteptam acum debutul oficial şi un preţ de 1000 sau 1100 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×