GearBest aniversează 4 ani de la înființare cu reduceri la o gamă variată de produse; Iată detalii

1.092 ori
<b>GearBest aniversează 4 ani de la înființare cu reduceri la o gamă variată de produse; Iată detalii</b>În această lună retailerul chinez GearBest aniversează 4 ani de la înființare și astfel avem parte de reduceri atractive la o gamă largă de produse. Se strecoară și unele concursuri pe care le puteți descoperi accesând pagina principală a promoției

Luna aprilie marchează și aniversarea de 4 ani a retailerului chinez Gearbest, acesta fiind deopotrivă și unul dintre cei mai cunoscuți comercianți din China la ora actuală. Se evidențiază prin gama variată de produse și totodată prin prețurile atractive și promoțiile constante pe care le organizează. Această aniversare este un motiv numai bun pentru o nouă campanie de genul pe care o puteți accesa de aici.

GEARBEST

Pe lângă reducerile standard pe care le găsiți în pagina promoției, există și discount-uri mai speciale precum cele incluse în categoria Flash Sale. Aici vor fi listate produse cu prețuri foarte bune care vor fi disponibile pentru un timp limitat și într-un stoc redus din păcate, semn că în situația în care dați de ceva bun nu mai este loc de ezitare.

Există și o secțiune unde regăsim cele mai bine vândute produse de pe GearBest, dispozitive sortate în funcție de brandul producător, dar și o zonă plină cu smartphone-uri pentru bugetul oricui. Nu lipsesc nici alte electronice, gadget-uri și nici produsele din zona smart home care ne fac viața mai ușoară (ex: robot aspirator).

Aveți mai jos câteva dintre produsele care ne-au atras personal atenția, dar pentru întreaga ofertă promoțională a retailerului puteți accesa site-ul GearBest.com de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×