Samsung inventează o tehnologie ce poate determina tipul de piele și oferi recomandări pentru protecție solară și alți factori

654 ori
<b>Samsung inventează o tehnologie ce poate determina tipul de piele și oferi recomandări pentru protecție solară și alți factori</b>Printre brevete asociate scannerelor de amprente integrate în ecran iată că descoperim și aplicații referitoare la tehnologii mai deosebite înregistrate de către Samsung. Cel mai nou exemplu este o tehnologie capabilă să determine

Pe lângă brevete recent obținute pentru un scanner de amprente integrat în ecran, iată că cei de la Samsung înregistrează și o tehnologie nouă mai deosebită. Află că sud-coreenii au primit aprobarea pentru un brevet ce descrie o tehnologie capabilă să determine tipul de piele al utilizatorilor și pe deasupra să ofere recomandări pentru protecția solară, cât și alți factori pentru o piele sănătoasă.

Brevet Samsung

Aparent, ar fi vorba despre o aplicație ce se folosește de camera foto selfie după cum ni se prezintă și în schița de mai sus. Utilizatorul va trebui să își fotografieze degetul, mâna și ochiul - modalitate prin care se determină culoarea pielii și astfel seta o limită până la care pielea este bronzată. 

Brevet Samsung

Se vor înregistra în aplicație și detaliile observate de către cameră precum o unghie diferită, sau o decolorare a părții albe din componența ochiului (sclera). Aplicația va putea detecta și eventuale răni, hiperpigmentarea, sau hipopigmentarea. Se pot determina 6 tipuri de piele diferită și astfel oferi recomandări pe baza fiecăruia precum sfaturi legate de crema pentru protecție solară ce trebuie folosită sau timpul maxim pe care îl poți petrece în soare fără a suferi arsuri. 

De asemenea, aplicația va calcula și nivelul de radiație UV la care am fost expuși pe parcursul unei zile, iar în cazurile expunerii prelungite la soare se poate detecta și cancerul la piele. Aparent, această nouă tehnologie va putea fi utilizată în combinație cu un smartphone, cât și cu un TV, tabletă, cameră, laptop sau smartwatch.

În cazul în care tehnologia va fi pusă la dispoziția publicului, așteptați-vă și la utilizarea sa de către medici pentru consultații de piele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×