HTC U11 disponibil pe Amazon Germania pentru aproximativ 2.200 lei cu toate taxele incluse și livrare în România

1.700 ori
<b>HTC U11 disponibil pe Amazon Germania pentru aproximativ 2.200 lei cu toate taxele incluse și livrare în România</b>Prin intermediul unui pont primit pe grupul Mobilissimo de Facebook am descoperit o ofertă tare bună pentru flagship-ul HTC U11, telefon ce poate fi achiziționat pentru aproximativ 2.200 lei cu toate taxele incluse. Este varianta cu

În cazul în care nu știați avem și un grup Mobilissimo pe Facebook, loc unde vă invităm să discutăm pe diferite teme, să împărtășim leak-uri, dar și oferte după cum se întâmplă acum. Aflăm prin intermediul unei postări din partea lui Drăjneanu Gelu pe acest grup faptul că Amazon Germania vinde smartphone-ul HTC U11 la prețul de numai 469 euro, o sumă cu adevărat atractivă mai ales că vorbim de un flagship.

HTC U11

Se ajunge la suma totală de 477.55 euro cu tot cu taxele pentru expediere și ambalare, adică la 2.214 lei dacă alegeți livrarea standard ce durează între 5 și 8 zile. Telefonul va ajunge la voi în perioada 18 - 21 decembrie, iar dacă vreți ca produsul să sosească mai rapid de atât există opțiunea de livrare urgentă pentru care veți plăti în total 483 euro și primi telefonul în perioada 14 - 18 decembrie.

HTC U11

Vă amintim că HTC U11 a fost testat și de noi, dovedindu-se a fi un telefon tare arătos care ne-a impresionat printr-o acustică excelentă, o performanță excelentă datorată unui hardware de top și prin fotografii foarte bune. Are și un feature deosebit, cel oferit de tehnologia Edge Sense prin care putem activa diferite aplicații prin strângerea telefonului.

Aflați că cel mai bun preț de pe plan local pentru HTC U11 în acest moment este de 2.529 lei după cum puteți vedea și în articolul Preț și Disponibilitate. Telefonul poate fi achiziționat iată de pe Amazon la o sumă cu 300 lei mai mică, diferență destul de notabilă. Îl găsiți pe HTC U11 aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×