GeekBuying dă startul promoțiilor de Single's Day! La achiziții de minim 50 dolari primiți 5 dolari înapoi în cont

988 ori
<b>GeekBuying dă startul promoțiilor de Single's Day! La achiziții de minim 50 dolari primiți 5 dolari înapoi în cont</b>Pe data de 11 noiembrie publicul asiatic are o mare sărbătoare și anume Single's Day, ocazie ideală pentru comercianți de a veni cu tot felul de reduceri. GeekBuying a dat startul promoției de pe acum și o surpriză este aceea că la achiziții

V-am anunțat săptămâna trecută despre faptul că retailerii asiatici pregătesc campanii speciale cu ocazia Single's Day, o sărbătoare celebrată pe data de 11 noiembrie. Cu doar câteva zile înainte de acel moment, GeekBuying dă startul reducerilor și avem parte și de câteva surprize. Una dintre acestea constă în faptul că la achiziții de minim 50 dolari veți primi 5 dolari înapoi în contul de utilizator.

GeekBuying

Suma cu pricina va putea fi utilizată mai apoi pentru alte comenzi și aflați că oferta se aplică primilor 500 clienți ce finalizează o comandă de minim 50 dolari. Comerciantul ne propune și alte oferte la fel de atractive, precum cea prin care zilnic un produs va fi vândut la suma de numai 11.1 dolari.

GeekBuying

De asemenea, în ziua de 11 noiembrie GeekBuying va lista un smartphone popular la suma de 111.11 dolari, device ce rămâne învăluit de mister pentru moment. Sunt oferite și coduri de reducere pentru categorii diverse după cum urmează: 7% smartphone-uri Android, 15% componente PC, 15% ceasuri inteligente, dar și 10% reducere dacă alegeți achiziția de jucării sau drone.

GeekBuying

Există și categoria de vânzări flash unde veți regăsi cele mai populare produse, dar și oferte speciale din depozitele retailerului din Europa. Nu în ultimul rând se desfășoară și un concurs unde marele premiu este un smartphone-ul Xiaomi Mi A1 ce adoptă platforma Android One. Întreaga campanie GeekBuying 11.11 poate fi accesată de aici și mai jos găsiți câteva exemple de produse cu discount!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×