Google Pixel 2 primeşte o nouă reclamă axată pe avantajele lui Google Assistant, Google Photos şi camera de top

1.364 ori
<b>Google Pixel 2 primeşte o nouă reclamă axată pe avantajele lui Google Assistant, Google Photos şi camera de top</b>Pentru a promova gama de terminale Pixel 2, cei de la Google au început în aceste zile difuzarea unei noi reclame prin care se scot în evidență elemente precum camera foto de top, software-ul stock și faptul că produsele sosesc

Suntem aproape de perioada sărbătorilor de iarnă şi marile companii bagă mulţi bani în campaniile de promovare. Ca atare o să vedeţi reclame tot mai bune şi mai emoţionante, care vor atinge publicul la coarda sensibilă. Dacă Samsung a dat lovitura cu o reclamă cu trollaj la adresa lui iPhone X, Google merge pe inspiraţie şi umor pentru noua sa reclamă la Pixel 2.

Google Pixel 2

Spotul are aproape 2 minute lungime, deci nu se pretează pentru TV, ci mai degrabă pentru difuzarea online sau la cinema înainte de filme. Cu un ton haios, reclama prezintă situaţiile în care Google Pixel 2 e util, precum recomandările de mâncare din partea lui Google Assistant, controlarea luminilor din casă şi a soluţiilor smart home şi până la stocarea nelimitată de fotografii în cloud.

Avem şi aluzii la expresii hip ca "bae" sau la acel meme cu un nene cu ochelari de soare care presară sclipici sau făină în vreme ce găteşte. Observăm şi o aluzie la rezistenţa la apă a telefonului, în regim IP67. Stabilizarea la filmare, selfie-urile realizate prin comandă vocală şi multe alte avantaje apar în clip. Reclama dă senzaţia unui scurt metraj şi a unui road movie, plin de umor şi de viaţă.

Duse sunt vremurile când Google ironiza Apple că a scăpat de jack audio pe iPhone 7. La urma urmei nu prea e loc de hate pentru o companie al cărei motto este "Don't be Evil". Acesta e motto-ul Google, în cazul în care nu ştiaţi. Dacă la imagine şi promovare stă OK Pixel 2, nu la fel de bine stau lucrurile pentru Pixel 2 XL, care e chinuit de o sumedenie de buguri, cu ecranul, difuzoarele, captura audio şi multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×