Xiaomi Mi Mix 2s apare într-o randare fan-made cu un ecran edge to edge atipic

1.699 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2s apare într-o randare fan-made cu un ecran edge to edge atipic</b>În cursul săptămânii trecute am văzut câteva fotografii în care era prezentat nimeni altul decât Xiaomi Mi Mix 2s, telefon apărut din neant în atenția noastră. Astăzi apare și o randare care la prima vedere pare a fi una fan-made

Am învăţat să suflăm şi în iaurt după câteva scăpări de randari OnePlus 5T false, dar şi un aşa zis Xiaomi Mi Mix 2s, care împrumuta decupajul lui iPhone X. Evident şi acea randare era falsă. Acum luăm contact iarăşi cu Xiaomi Mix 2s şi strâmbam din nas la cea mai nouă randare, care iarăşi propune un format neobişnuit.

Xiaomi Mi Mix 2s

Au trecut câteva luni de la debutul lui Mi Mix 2, deci ar fi cam devreme pentru un succesor, fie şi unul cu un "s" în coadă şi nu o variantă total superioară. Pentru cei care încă se întreabă ce era cu acea scăpare falsă de Mi Mix 2s, era de fapt un Mi Mix 2, cu o aplicaţie specială Android care imită decupajul de pe iPhone X. Revenind totuşi la noul design, remarcăm aici faptul că zona frontală este marcată de asimetrie.

Astfel, acel colţ în care se află camera frontală intră peste ecran. Dacă iPhone X ocupă o bună parte din mijloc sus, Essential Phone intră discret peste display cu camera frontală, iar Mi Mix 2s pare a o face în colţul din dreapta. Ochiul şi mintea umană sunt create să caute simetrie, deci această abordare nu e chiar inspirată. Pe de altă parte atunci când pui camera frontală jos se pot crea unghiuri ciudate şi capturi şi mai ciudate, cum am păţit eu pe Bluboo S1.

De remarcat că acest handset apare pe alb, cu o cameră singulară în spate şi aparent cu un corp din ceramică şi cu accente aurii. Practic spatele e fix cum l-am lasat la Mi Mix 2. Aşteptăm ceva mai palpabil şi eventual de la o sursă reputată că Evan Blass.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×