GeekBuying are o promoție specială "Back to School"; cupoane și reduceri speciale pentru o gamă variată de produse!

729 ori
<b>GeekBuying are o promoție specială "Back to School"; cupoane și reduceri speciale pentru o gamă variată de produse!</b>Vrând nevrând ne mai gândim și la faptul că școala este aproape, o veste tristă pentru unii dintre voi, dar fericită pentru alții care iată se bucură de reduceri speciale. Cei de la GeekBuying.com ne propun astăzi o asemenea campanie prin care

Din păcate pentru unii dintre voi sfârșitul verii înseamnă și începerea școlii, liceului sau a facultății, o veste nu tocmai fericită ținând cont de faptul că distracția la malul mării este pusă în cui până anul viitor. Totuși, începerea școlii aduce și elemente pozitive să spunem, acelea fiind reprezentate de numeroasele campanii de tip Back to School pe care numeroși retaileri le-au demarat deja sau pe care le au în plan.

La GeekBuying promoțiile cu pricina au debutat deja și astăzi aruncăm o privire asupra ofertei. Pe lista de cumpărături ale unui proaspăt boboc se află cu siguranță un laptop, un smartphone și de ce nu o baterie externă pentru ca telefonul să nu rămână niciodată în pană de energie. Am ales 3 astfel de produse și aflați mai multe despre ele în continuare!

1.  Chuwi LapBook

Chuwi LapBook

Un laptop tare atractiv prin prisma dotărilor și a prețului de vânzare este și Chuwi LapBook, produs ce poate fi achiziționat în această perioadă la suma de 219.99 dolari. Ni se propune un design în stilul lui Apple MacBook și avem parte de un procesor Intel Apollo Lake N3450 de 1.1 GHz la interior, de 4 GB RAM și de un display Full HD IPS de 14 inch. Se oferă și 64 GB de stocare flash, output HDMI, Bluetooth 4.0 și o cameră frontală de 2 megapixeli. Rulează Windows 10! 

2. Xiaomi Redmi Note 4 

Xiaomi Redmi Note 4

Pentru că nu vrem să umflăm prea mult bugetul asociat acestor achiziții, alegem și un smartphone de buget - soluția perfectă de luat în calcul fiind Xiaomi Redmi Note 4 care în varianta internațională cu procesor Snapdragon 625 costă 179.99 dolari. Aduce și un display Full HD de 5.5 inch, 3 GB de RAM, 32 GB de stocare flash și o baterie de 4100 mAh la interior. Pe spate avem o cameră de 13 megapixeli iar în față un senzor de 5 mpx.

3. Xiaomi Mi Power Bank 2

Power Bank 2

Nu ne jucăm cu bateriile ce oferă o capacitate modestă și sărim direct la un acumulator de 20000 mAh ce provine din partea companiei chineze Xiaomi. Se numește Mi Power Bank 2 și dispune de două porturi USB ce vor servi pentru încărcarea simultană a două dispozitive și asta cu suport Quick Charge. Este foarte compactă și din măsurătorile realizare, un iPhone 7 se va încărca de peste 7 ori cu acest acumulator extern.

Prețul este de 28.99 dolari dacă veți da share campaniei GeekBuying.com pe pagina personală de Facebook, Twitter sau chiar Google+. Întreaga listă a reducerilor din oferta GeekBuying Back To School poate fi consultată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×