Promoția GeekBuying de 11.11 continuă cu reduceri speciale pentru brandul Xiaomi! Iată ce ni se propune

1.090 ori
<b>Promoția GeekBuying de 11.11 continuă cu reduceri speciale pentru brandul Xiaomi! Iată ce ni se propune</b>Aflați astăzi faptul că la GeekBuying promoția 11.11 continuă cu noi reduceri, fiind oferite chiar oferte speciale pentru brandul Xiaomi. Descoperiți în rândurile de mai jos câteva dintre aceste produse Xiaomi ce se pot achiziționa la sume

Așa cum v-am anunțat în urmă cu doar câteva zile, cei de la GeekBuying au dat startul unei campanii speciale de reduceri cu ocazia zilei de 11.11, o sărbătoare asiatică cunoscută și sub numele de Single's Day. Astăzi descoperim că există și o secțiune specială asociată brandului Xiaomi unde avem parte de multe reduceri, inclusiv de o ofertă ce implică cadouri la achiziția anumitor produse!

Xiaomi

Pe site-ul retailerului veți găsi reduceri la cea mai populară categorie de produse și anume smartphone-uri, acolo unde îl avem și pe Xiaomi Mi A2 Lite, telefon care în versiunea cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash ajunge să coste doar 139.93 euro, fiind vorba despre versiunea globală.

Xiaomi

Tot aici îl avem pe Xiaomi Mi Max 2, un phablet cu procesor Snapdragon 625, baterie uriașă de 5300 mAh și diagonală de 6.44 inch - telefon cu preț de 139.93 euro. Veți descoperi și vouchere speciale cu reduceri cuprinse între 2 dolari pentru achiziții de peste 10 dolari și 50 dolari reducere pentru achiziții de peste 700 dolari. Aveți și oferta prin care primiți cadouri la anumite produse. Oferta completă poate fi accesată de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×