GeekBuying.com se pregătește de Black Friday cu super oferte! Spunem adio și plății de TVA

1.448 ori
<b>GeekBuying.com se pregătește de Black Friday cu super oferte! Spunem adio și plății de TVA</b>Din partea retailerului chinez GeekBuying primim astăzi noi reduceri, comerciant ce se pregătește temeinic pentru campania de Black Friday. Pentru moment avem o serie de promoții de tip preview care sunt foarte interesante, iar în plus aflați

Dacă la noi campaniile de Black Friday sunt deja în toi, în China și restul lumii retailerii abia acum încep să pună la cale promoțiile viitoare asociate acestui eveniment de shopping. Printre aceștia se află și GeekBuying, retailer care astăzi ne prezintă un soi de preview pentru reducerile ce sosesc în perioada următoare, cu precizarea că și aceste produse ne încântă prin preț. De asemenea, avem și o veste bună pentru voi.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Un telefon pe care îl puteți achiziționa din oferta actuală GeekBuying este și acest Xiaomi Redmi Note 6 Pro, device cu dotări mid-range ce atrage prin raportul preț-specificații. Se livrează cu 4 GB RAM, 64 GB de stocare în această variantă, iar procesorul de la bord este un octa-core Qualcomm Snapdragon 636. Are ecran FHD+ de 6.26 inch, dar și baterie de 4000 mAh și o cameră duală în spate.

Prețul este de 199.99 dolari în această perioadă și vestea bună despre care vă vorbeam este implementarea metodelor de livrare EU Priority Line și HKEU Priority Line. Pentru o taxă extra (6.5 dolari în cazul de față) puteți opta pentru livrarea prioritară ceea ce vă scapă de alte taxe precum TVA și taxe vamale. Asta se întâmplă pentru că retailerul se ocupă de plata taxelor aferente înainte de plecarea pachetului din China.

Livrarea se face prin DHL și avem tracking, dar și livrare rapidă între 7 - 15 zile maxim. Cu transportul HKEU Priority Line puteți achiziționa acest telefon pentru suma de 206.49 dolari ~ 850 lei, fără alte taxe necesare de plătit!

Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi Mi Pad 4

Un alt produs pe care îl puteți comanda în acest fel este și tableta Xiaomi Mi Pad 4 în versiunea WiFi + 4G LTE care ne oferă 64 GB de stocare flash la pachet. Aceasta dispune de un ecran Full HD de 8 inch, de procesor Qualcomm Snapdragon 660, cameră foto principală de 13 megapixeli în spate și de o baterie de 6000 mAh suficient de generoasă pentru câteva ore de streaming video.

Prețul este de 239.99 dolari și aflați că în cazul acestui dispozitiv livrarea EU Priority Line este de numai 0.87 dolari. Livrarea se va realiza în 7-15 zile de la plasarea comenzii. Oferta este tare atractivă și dacă vreți să accesați întreaga ofertă a retailerului chinez GeekBuying, aveți aici un link dedicat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×