Arătosul ceas Geekthink 6002 primește o reducere pe Cafago.com! Vine cu un afișaj inedit

1.175 ori
<b>Arătosul ceas Geekthink 6002 primește o reducere pe Cafago.com! Vine cu un afișaj inedit</b>Avem astăzi un produs mai diferit de recomandat și anume ceasul clasic numit Geekthink 6002 pe care în aceste zile cei de la Cafago îl listează la un preț special. Avem parte pe deasupra și de un cod promoțional care îi scade prețul până la suma

E drept că la ora actuală majoritatea utilizatorilor sunt atrași de smartwatch-uri, dar cu toate acestea mai există și unele persoane care apreciază simplitatea unui ceas clasic cu mecanism Quartz și preț accesibil. Dacă vă numărați printre aceste persoane atunci ceasul numit Geekthink 6002 o să vă placă cu siguranță atât prin prisma design-ului său modern și a afișajului deosebit, cât și prin prețul de vânzare.

Geekthink 6002

Acest produs este de tip unisex și aduce un cadran de 40mm, o carcasă metalică cu grosime de aproximativ 9.5 mm și o curea din metal ce îi aduce un plus la capitolul look. Ceasul are un mecanism standard de închidere și aflați că la interior se regăsește o baterie SR626S2 de 25mAh care promite pe hârtie până la un an de autonomie.

Geekthink 6002

Inedită este metoda de afișare a orei exacte, producătorul optând aici pentru un sistem numit "Rotating Pointer" sau pe românește "Pointer rotativ". Se renunță la acele clasice și avem 3 benzi speciale mișcătoare care vor indica ora, minutul și secunda într-o manieră pshiedelică. Este un adevărat accesoriu fashion și în funcție de preferințe există mai multe variante de culoare pentru care puteți opta.

Prin folosirea codului promoțional L3040J în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa acest ceas pentru suma de doar 11.71 euro până la data de 11 august! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×