Geekthink 6002 este un ceas Quartz cu design arătos și afișaj inedit; Disponibil la reducere pe Cafago.com

969 ori
<b>Geekthink 6002 este un ceas Quartz cu design arătos și afișaj inedit; Disponibil la reducere pe Cafago.com</b>Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu vestimentar deosebit, astăzi avem o recomandare de pe Cafago.com sub forma unui ceas Quartz cu design atractiv. Acesta este un produs de tip unisex astfel că se va potrivi pentru oricine, fiind ideal pentru

Din partea retailerului chinez Cafago.com vine astăzi o nouă reducere atractivă asociată unui ceas Quartz numit GeekThink 6002 pe care îl puteți admira mai jos. Acesta este un produs de tip unisex astfel că se va potrivi de minune pentru oricine și la o gamă variată de ținute vestimentare.

GeekThink 6002

ine în 3 variante de culoare roz, argintiu și negru, iar ca material principal folosit în cazul de față avem oțelul inoxidabil. Și cureaua este realizată din același material, iar ca dimensiuni ceasul are un cadran de 40mm, lățime de 23 mm și grosime de 9.5 mm.

GeekThink 6002

Avem parte de un afișaj mai deosebit în cazul de față, fiind afișată ora, respectiv minutul într-o formă mai specială după cum vedeți în imaginile de aici. Citirea orei este foarte simplă și aflați că la interiorul ceasului se află un mecanism de mișcare Miyota 2036 Quartz și o baterie SR626W de 1.55V. GeekThink este și rezistent la apă în regim 3ATM, iar greutatea sa ajunge la 150 grame. 

Folosind codul promoțional L2950J puteți achiziționa acest ceas arătos pentru suma de 12.49 euro de pe Cafago.com, promoția fiind valabilă până la data de 16 mai.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×