Lacătul cu scanner de amprente este aici și se vinde pe Cafago.com la un preț atractiv

1.107 ori
<b>Lacătul cu scanner de amprente este aici și se vinde pe Cafago.com la un preț atractiv</b>Dacă vă amintiți, în urmă cu doar câteva săptămâni vă prezentam un lacăt mai deosebit, unul inteligent ce era capabil să fie deblocat sau blocat direct de pe smartphone. Acum tot în oferta Cafago.com apare un lacăt și mai interesant

Printre produsele vândute de către retailerul chinez Cafago.com pe care vi le-am prezentat luna trecută s-a numărat și un lacăt inteligent care se putea controla simplu și rapid direct de pe smartphone. Puteți citi despre acest produs aici în cazul în care nu ați fost pe fază la acea vreme și revenind asupra subiectului de astăzi, avem un nou lacăt pentru voi, unul și mai deosebit după cum veți descoperi.

Lacat inteligent

Față de lacătul anterior care se controla de pe smartphone prin intermediul unei conexiuni Bluetooth, modelul de acum dispune de un scanner de amprente dedicat - modalitate prin care se realizarea blocarea sau deblocarea. Se oferă și o aplicație pentru Android și iOS în cazul în care doriți să folosiți și celelalte metode de control precum deblocarea prin Bluetooth, cod QR sau parolă.

Lacat inteligent

Se pot adăuga până la 16 grupuri de amprente aici, iar la interiorul lacătului avem parte de o baterie Li-polymer care oferă suficientă autonomie pentru până la 1000 acțiuni de blocat/deblocat. Avem și certificare IP65 pentru rezistență la apă, un indicator al bateriei și o carcasă realizată din aliaj de aluminiu ADC12 și un cârlig de închidere din oțel inoxidabil. 

Prin folosirea codului promoțional L21127H în secțiunea de comandă de pe Cafago.com aveți posibilitatea de achiziție a acestui lacăt pentru suma de doar 26.66 euro, promoție valabilă până la data de 19 mai!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×