Încărcare 100% a bateriei în doar 30 de minute pe telefoane; Iată noua SuperÎncărcare de la Huawei

3.964 ori
<b>Încărcare 100% a bateriei în doar 30 de minute pe telefoane; Iată noua SuperÎncărcare de la Huawei</b>Lansarea phablet-ului Huawei Mate 20 ne-ar putea aduce și o super tehnologie de încărcare rapidă, standard capabil să ducă un acumulator de la 0 la 100% într-un interval de doar 30 minute. Detalii despre performanțele acestei tehnologii au

Dacă vi se păreau impresionante realizările celor de la Oppo cu încărcarea SuperVooc, staţi să vedeţi ce a inventat Huawei. Firma chineză a creat o tehnologie SuperCharge care ar urma să ducă un telefon la 100% baterie în doar 30 de minute. Un încărcător de genul a apărut deja pe Weibo.

Huawei Super Charge

Respectiva postare cu încărcătorul este surprinsă în imaginea din acest articol şi se pare că e vorba despre un alimentator de 40W aici. Încărcarea rapidă este una dintre modalităţile de a scăpa de limitările asociate bateriilor Li-Ion din ziua de azi. OnePlus şi Dash Charge sunt un exemplu, iar acum apare şi Huawei SuperCharge. Oppo între timp promite încărcare full în doar 35 de minute pe modelul său Lamborghini.

Cât despre inovaţia Huawei, încărcătorul lor special ar fi trecut deja de certificările autorităţii 3C. Accesoriul este produs de către Astec Electronics şi oferă alimentare la 10V şi 4A, cu posibilitatea de a ajunge la 40W. Asta înseamnă că o baterie de 3000-3300 mAh poate fi alimentată la 100% în doar 30 de minute. Totuşi ideea de alimentare la 40W sună mai mult a laptop sau ultrabook decât a telefon.

Sunt multe lucruri de luat în calcul, de la dimensiunea uriaşă a încărcătorului, la protecţia la supraîncălzire şi scurtcircuit. Reţineţi că şi Samsung avea intenţia de a doborî recorduri legate de baterie când a făcut compromisuri cu Galaxy Note 7 şi povestea nu s-a terminat deloc cu happy end.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×