Google Home primeşte recenzia lui Marques Brownlee: Google Assistant întruchipat în gadget, dar nu chiar perfect (Video)

1.181 ori
<b>Google Home primeşte recenzia lui Marques Brownlee: Google Assistant întruchipat în gadget, dar nu chiar perfect (Video)</b>Probabil produsul Google cel mai neglijat din această toamnă este Google Home, rival pentru Amazon Alexa lansat de marele G odată cu modelele de telefoane Pixel. El este practic întruchiparea lui Google Assistant sub forma unui difuzor/hub cu suport..

Probabil produsul Google cel mai neglijat din această toamnă este Google Home, rival pentru Amazon Alexa lansat de marele G odată cu modelele de telefoane Pixel. El este practic întruchiparea lui Google Assistant sub forma unui difuzor/hub cu suport wireless şi recunoaştere vocală. Celebrul YouTuber Marques Brownlee a testat acest produs şi ne oferă detalii în clipul de mai jos.

Google Home are marele avantaj al preţului, costând doar 130 de dolari, faţă de Amazon Echo, ce costă 180 de dolari. Ambele modele răspund la comenzi vocale şi oferă streaming muzical. Google Home se conectează la Google Play Music, YouTube Music, reda şi muzica din Spotify, Pandora sau TuneIn. Are ca avantaj şi output-ul către sisteme stereo via Chromecast şi sincronizare de playback între multiple terminale, via Google Cast.

Marques a apreciat designul discret, similar cu un odorizant sau o vază, astfel încât gadgetul se poate camufla uşor în sufragerie. Zona superioară a lui Google Home oferă un touchpad, cu care se poate interacţiona, iar în acea porţiune se afla şi o un sistem de iluminare, ce semnalează că Assistant va răspunde la comenzi.Un avantaj este posibilitatea de personalizare a lookului acestui produs, lucru pe care Amazon Echo nu îl are.

Google Home poate răspunde la foarte multe cerinţe şi întrebări, vă poate spune la ce distanţă e Luna, ce aveţi programat în calendar şi care mai sunt ştirile zilei. Face si glume si se poate preface ca e o ghicitoare cu glob de cristal. Pe finalul recenziei Marques a afirmat că produsul da senzaţia de incomplet şi e mai degrabă un "gadget de o persoană". Dacă aveţi mai multe persoane în casă, Google Home nu e capabil să răspundă fiecăruia ce are programat în calendar sau ce playlist personal are. Pe viitor recunoaşterea vocală separată va diferenţia gadgetul, dar deocamdată se mai poate lucra la acest aspect.

Totuşi, un astfel de cadou de Crăciun ar fi bine primit de persoanele mai geeky.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×