Turul Magazinelor #79: încărcător wireless cu acustică HiFi, presă de ulei pentru uz casnic şi reportofon profesionist pentru jurnalişti

2.185 ori
<b>Turul Magazinelor #79: încărcător wireless cu acustică HiFi, presă de ulei pentru uz casnic şi reportofon profesionist pentru jurnalişti</b>Nu ar fi un Tur al Magazinelor adevărat, dacă nu am găsi gadgeturi inedite pentru voi. Şi parcă a devenit o obişnuinţă să găsim lucruri inedite la evoMAG.ro, ceea ce facem şi azi. După un aparat de făcut lapte de soia, un germinator de grâu şi o..

Nu ar fi un Tur al Magazinelor adevărat, dacă nu am găsi gadgeturi inedite pentru voi. Şi parcă a devenit o obişnuinţă să găsim lucruri inedite la evoMAG.ro, ceea ce facem şi azi. După un aparat de făcut lapte de soia, un germinator de grâu şi o iaurtiera, azi am găsit un aparat de făcut ulei în casă. Avem şi un reportofon profesionist şi un încărcător wireless cu acustica HiFi.

1. AZPEN D100 Qi Wireless Charger Bluetooth 4.0 HiFi Speaker  -  BLACK

AZPEN D100 Qi Wireless Charger Bluetooth 4.0 HiFi Speaker  -  BLACK

Mai rar o aşa combinaţie! Avem aici un încărcător wireless Qi, care are şi rol de difuzor HiFi şi vine şi cu slot pentru carduri microSD şi două porturi USB. Costă doar 74 de dolari la GearBest.com, o ofertă excelentă pentru ce oferă. Cântăreşte 454 grame şi oferă şi alimentare prin fir, dar şi butoane touch pentru controlul playback-ului muzical şi efecte luminoase plăcute prin acea bară din zona inferioară.

Poate alimenta modele precum Galaxy S5, S6, Galaxy Note 4, tablete Nexus 7, telefoane Lumia 930, Lumia 1020 sau Lumia 1520, plus Sony Xperia Z4V. Iar designul e foarte arătos, în formă de "lacrimă" privit din profil.

2. Husa Capac spate Cu Tastatură Negru Samsung Galaxy S7

Husa Capac spate Cu Tastatură Negru Samsung Galaxy S7

Cei care au un Samsung Galaxy S7 cu siguranţă că visează de ceva vreme la un accesoriu de genul, o husă cu tastatură QWERTY fizică, care imita perfect experienta unui BlackBerry să zicem. Acest accesoriu debuta la finalul verii trecute cu modelele Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+, iar huse de genul au ajuns foarte greu în România şi mau mereu erau out of stock.

Quickmobile.ro are accesoriul la 229 lei şi el este un must have pentru cei care ţin şedinţe pe Gmail şi Outlook, scriu sute de mail-uri pe zi şi au nevoie să îşi realizeze dizertaţii şi lucrări pe smartphone.

3. Presă de ulei pentru utilizare casnică Yoda, 180W (Roşu)

E amuzant numele Yoda al acestui produs, dar el este cât se poate de serios. După ce ne-am produs singuri lapte de soia, am germinat grâu şi am produs şi iaurt, iată că ne putem face şi ulei acasă. Presa de ulei văzută aici costă 1.399 lei la evoMAG.ro. E practic un storcător foarte fin, care stoarce ulei din seminţe, nuci şi frunze, fără a mai fi nevoie să cheltuiţi sume exorbitante pe uleiuri fine.

Garanţia motorului integrat este de 36 de luni, iar eficienta stoarcerii variază între 30 şi 80% în funcţie de ingredientele introduse. Primim 7 setări prestabilite, după cum urmează: arahide, seminţe de susan, seminţe de floarea soarelui, seminţe de rapidă, seminţe de in, nuci şi mix.

4. Reportofon digital SONY ICD-UX560B, 4GB, MP3, USB, gri

SONY ICD-UX560B

Tinerii jurnalişti se bazează probabil pe smartphone-ul lor personal pentru a lua un interviu, în faţă la DNA, în fata stadioanelor sau a vilelor potentaţilor ridicaţi de mascaţi. Problema e ca un Galaxy S alunecă uşor din mână şi dacă mai pică temperatură cu vreo 15 grade în minus, posibil să nu mai funcţioneze aşa bine înregistrarea de pe smartphone.

Nu strică un reportofon digital Sony precum cel vândut de Altex la preţul de 481 lei, după reducere. Permite înregistrare în format MP3/LPCM, cu microfon stereo de sensibilitate ridicată. Poate stoca până la 4 GB, are şi slot microSD şi oferă moduri diferite de focalizare audio pentru diferite situaţii. Bateria suporta încărcare rapidă, cu 3 minute de alimentare oferind 1 ora de înregistrare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×