Google Pixel XL versus OnePlus 3 în bătălia camerelor: Google câştigă, dar nu cu ecart mare (Video)

1.674 ori
<b>Google Pixel XL versus OnePlus 3 în bătălia camerelor: Google câştigă, dar nu cu ecart mare (Video)</b>Deși suntem obișnuiți să vedem comparații foto detaliate din partea lui SuperSAF, iată că de această dată ne îndreptăm atenția către publicația C4TECh care astăzi ne prezintă bătălia camerelor foto aflate pe modelele Google Pixel XL și OnePlus 3

Suntem obişnuiţi ca SuperSaf să realizeze comparaţii detaliate între camerele telefoanelor mobile de top, dar azi avem şi o altă viziune. Comparaţia între Google Pixel XL şi OnePlus 3 e realizată de către C4ETech, care face o treabă destul de bună. Hai să vedem care e marele câştigător şi ce avantaje ale modelul Google faţă de cel OnePlus.

Google Pixel XL vs OnePlus 3

Am testat deja şi noi OnePlus 3 şi ne-am declarat încântaţi de captura sa low light în special, dar şi cea diurnă a arătat bine. Testul de faţă pune la duel o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică şi PDAF pe OnePlus 3 cu una de 12.3 megapixeli pe Pixel XL, care vine cu o stabilizare electronică specială şi avantajul telemetrului laser.

Mostra foto1

În condiţii de iluminare bună ambele modele stau bine, doar că Google Pixel XL are culorile mai realiste şi un dynamic range superior. Şi adâncimea câmpului e similară la aceste modele, iar trecând la interior, XL e superior, cu o claritate puțin mai bună. Detaliile se văd mai bine la lumina artificială. În mod interesant la duelul low light avem avantaje şi dezvantaje pentru ambele modele.

Mostra foto2

OnePlus 3 produce o imagine mai clară, dar Pixel XL are imaginea mai luminoasă. Se cam văd grain-ul şi neclarităţile la modelul Google, am spune. Pe partea de video, Pixel XL focalizează foarte rapid pe subiecte apropiate, dar mai lent pe cele îndepărtate. Stabilizarea a fost mult mai lină pe modelul Google şi e vorba de stabilizare electronică aici.

Mostra foto3

În ciuda a ceea ce spune reviewerul, mi se pare că OnePlus 3 are o cameră frontală superioară, capturând mai multă lumină şi culori mai realiste. La final Pixel XL pare uşor, dar doar uşor superior, dar când punem în ecuaţie şi preţul, OnePlus 3 pare totuşi opţiunea mai bună. Pentru cei pentru care banii nu sunt o problemă, modelul Google câștigă bătălia, cu câteva mici plusuri.

Aşteptăm acum să testăm şi noi modelul Google, cu mențiunea ca deși OnePlus 3 are luni bune de cand s-a lansat, se ține foarte bine la testul foto/video. Iar prețul de 399 euro e excelent, în condițiile în care Pixel XL costă cu mai bine de 200 de euro extra. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×