Google Search 6.13 în versiunea Alpha aduce asistentul vocal Google Assistant pe unele smartphone-uri

1.459 ori
<b>Google Search 6.13 în versiunea Alpha aduce asistentul vocal Google Assistant pe unele smartphone-uri</b>Un release alpha al aplicației Google Search 6.13 care ar fi fost lansat accidental ne aduce o surpriză inedită. Ei bine, acest pachet software aduce pe unele smartphone-uri chiar asistentul vocal Google Assistant. Prezența acestui AI a fost semnalată pe

Aplicația de căutare Google a primit în weekend-ul ce tocmai a trecut un așa zis update accidental, release ce vine sub forma unei variante Alpha v6.13 care pe lângă modificările așteptate aduce și o surpriză pe unele smartphone-uri. Este vorba despre integrarea lui Google Assistant pe unele device-uri, prezența acestui AI fiind remarcată pe terminale ca Nexus 6P (ce rula Android 7.1.1), Samsung Galaxy Note 5 (ce rula Android 6.0.1) și Alcatel Idol 4.

Google Search

Software-ul este disponibil pe site-ul apkmirror.com și fiind vorba despre un release Alpha sunt mari șanse ca lucrurile să nu funcționeze așa cum ar trebui. Odată descărcată aplicația tot ce aveți de făcut este să țineți apăsat butonul home fix ca modul în care activați Google Now on Tap.

Dacă sunteți norocoși, atunci Google Assistant rulează pe smartphone-ul vostru și ulterior va începe procesul tutorial. Menționea lui Assistant aici nu poate decât să ne dea speranța că Google are în plan distribuția sa la un nivel mai mare, fiind destinat și celorlalte smartphone-uri de pe piață, nu doar modelelor Pixel sau Nexus. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×