Avem reduceri pentru SSD-uri Kingston și un HDD extern Kingston de 1 TB pe TomTop.com!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.227 ori
<b>Avem reduceri pentru SSD-uri Kingston și un HDD extern Kingston de 1 TB pe TomTop.com!</b>Nu de multe ori am ajuns în situația în care am fost nevoiți să mai ștergem din datele acumulate pe PC cu scopul de a face loc altor fișiere. Există însă alternative precum HDD-uri externe sau SSD-uri extra pe care le putem integra la bordul

Ne îndreptăm astăzi atenția asupra mediilor de stocare, produse foarte utile ce se remarcă fie prin portabilitate, fie prin viteza rapidă de transfer. TomTop.com ne propune 3 astfel de dispozitive la super-prețuri grație unor cupoane de reduceri pe care vi le dezvăluim în rândurile de mai jos. Avem un HDD extern, două SSD-uri foarte interesante și pe final drept bonus o cameră video de acțiune.

1. HDD extern Seagate USB 3.0, 2.5", 1 TB

HDD extern Seagate

Pentru cei care au nevoie de un mega-stick de memorie să spunem, există HDD-ul extern Seagate USB 3.0 de 2.5" ce oferă 1 TB de stocare! Este în primul rând portabil, se bazează pe o conexiune rapidă USB 3.0 pentru transferul de fișiere și va fi utilizat foarte simplu și rapid oriunde și oricând. Produsul va fi recunoscut instant de Windows, așa că nu trebuie instalat vreun software adițional sau configurate anumite setări.

Doar ce îl scoateți din cutie și puteți începe transferul sau copierea fișierelor. Este util pentru a vedea filme la calitate 4K pe un televizor, sau de ce nu chiar pentru a-l transforma într-un mediu pentru stocarea jocurilor din PSN, asta pentru că PlayStation 4 a primit suport de curând pentru această funcție. Folosind codul promo LSRSEA veți primi un discount de 18 dolari și astfel avea ocazia de a achiziționa HDD-ul extern pentru numai 47.99 dolari!

2. SSD Kingston HyperX Fury 128 GB 2.5", SATA III

SSD Kingston HyperX Fury

Dacă spațiul de stocare de pe PC devine din ce în ce mai mic, atunci poate că este momentul potrivit să faceți un upgrade păstrând în același timp și vechiul HDD la interior. Kingston HyperX Fury este un SSD cu preț special astăzi, unul cu 128 GB de stocare și interfață SATA III. Mărimea sa este de 2.5" și prin folosirea codului LSRKINGS120 veți primi 11 dolari reducere și plăti doar 61.99 dolari pe acest produs.

SSD-ul de față măsoară numai 7 mm în grosime și ca performanțe ni se promit viteze de până la 500 MB/s la scrierea și citirea datelor. Optând pentru un asemenea mediu de stocare obțineți pe lângă viteze superioare de transfer și o experiență mai bună atunci când vine vorba de deschiderea aplicațiilor și a timpului de răspuns.

3. SSD Kingston HyperX Fury 240 GB 2.5", SATA III

SSD Kingston HyperX Fury

În cazul în care aveți nevoie de ceva mai multă memorie la dispoziție, există și varianta cu 240 GB pentru același SSD prezentat mai sus. Se oferă fix aceleași performanțe, interfața SATA III și dublul spațiului de stocare. TomTop ne oferă codul de reducere LSRKING prin care beneficiem de 15 dolari discount și astfel plăti în final suma de 84.99 dolari pentru acest produs atât de util pentru laptop-ul sau desktop-ul nostru.

Bonus: Așa cum am specificat și mai sus, avem drept bonus o reducere pentru o cameră video de acțiune la super-preț. Prin utilizarea cuponului LSRFSP puteți achiziționa acest gadget pentru suma de 15.99 dolari. Filmează Full HD la 30 cadre pe secundă și aduce un senzor capabil de 12 megapixeli!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×