Injustice 2 Review (Samsung Galaxy A5 2017): cafteală cu Superman şi Batman, dar nu chiar la înălţimea lui Mortal Kombat

Autor:  | Publicat în:  Jocuri  Android  Samsung 1.582 ori
<b>Injustice 2 Review (Samsung Galaxy A5 2017): cafteală cu Superman şi Batman, dar nu chiar la înălţimea lui Mortal Kombat</b>De curând am testat pe smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2017) și mult-așteptatul joc Injustice 2, titlu de bătăi în stil Mortal Kombat ce ne pune la dispoziție o gamă largă de super-eroi, de la popularul Superman și până la Joker, Batman sau alții

În luna mai a acestui an debuta Injustice 2, mult aşteptatul fighter al celor de la Nether Realm, ajuns în Play Store şi App Store înainte de debutul de pe PC şi console. Noi am descărcat jocul şi l-am testat pe Samsung Galaxy A5 (2017), pe care a rulat fără probleme.

Injustice 2

Acesta este un joc gratuit şi care ocupă destul de mult spaţiu pe terminal, undeva la 800-900 MB. Comparaţiile cu Mortal Kombat X sunt inevitabile, el fiind produs tot de NetherRealm. S-au schimbat evident protagoniştii şi în loc de Sub-Zero şi Scorpion îi avem pe Superman, Batman, Harley Quinn, Joker, Bane şi Catwoman. Fiind un joc gratuit, mai bine zis freemium avem şi un energy meter, relativ generos, astfel că e nevoie de vreo 10 lupte să epuizaţi acel meter.

Injustice 2

Dacă aveţi şi norocul să mai primiţi achievement-uri şi să faceţi level up vi se uşurează sarcina, pentru că se încarcă bara de energie. Aici nu ne luptăm pe runde, ci avem 3 minute la dispoziţie să ne dovedim inamicii într-o luptă de 3 versus 3. Au dispărut mini game-urile care necesitau apăsări frenetice pe ecran, înlocuite pur şi simplu cu atacuri spectaculoase, care se încarcă pe măsură ce loviţi sau sunteţi lovit.

Fiecare personaj are şi câte două atacuri speciale, cu shortcut-uri în dreapta ecranului. În rest avem tap-uri şi swipe-uri pentru atacuri de bază sau cu nivel mediu de damage, plus swipe în stânga pentru a ne da în spate şi un buton special de parare. Grafica nu arată rău, dar parcă o simt sub cea de la Mortal Kombat X, totuşi. A nu se înţelege că arată rău totuşi, dar cu anii trecuţi deja de la primul Injustice, mă aşteptam să simt un salt.

Injustice 2

Ideea e că întreaga atmosferă e acum mai întunecată şi ţin minte că mă plângeam la Injustice că mediile de joc sunt prea mici şi fundalurile sunt mereu la fel. Măcar la capitolul background au lucrat. Avem până şi poveste, cu un Superman tiranic, care a devenit un dictator crud, care a fost ucis. Apar nişte personaje sinistre care vor să distrugă lumea în lipsa lui Superman şi aici porneşte acţiunea noastră.

Injustice 2

Personajele se deblochează cu "shards" şi le putem upgrada cheltuind bani şi gems. Fiecare are abilităţi speciale, dar şi Talents, care sunt creşteri de status, contra cost. În plus putem să le echipăm cu 5 item-uri care la rândul lor aduc upgrade-uri de stats. E destul de distractiv Injustice 2, îmi place fluența luptelor, spaţiul mare de desfăşurare şi combo-urile, doar că se încarcă foarte greu atacurile speciale.

Am jucat aproximativ o oră din titlu şi nu am deblocat încă modul Versus, în care putem lupta cu alţi gameri, deci mai sunt lucruri de explorat. Jocul în sine mai are şi alte moduri deblocabile, care vor fi dezvăluite ulterior. Din ce am jucat până acum pot să recomand titlul mai degrabă pentru cei plictisiţi de Injustice 1, decât pentru maniacii de MK X. Îi acordăm un 8.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru iOS!

Samsung Galaxy A5 (2017), prețuri actualizate:

Review joc Injustice 2, prezentat pe Samsung Galaxy A5 (2017):

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×