Xiaomi Redmi Note 5A apare într-o nouă imagine; aduce o carcasă metalică, jack audio și port microUSB v2.0

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 712 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5A apare într-o nouă imagine; aduce o carcasă metalică, jack audio și port microUSB v2.0</b>Publicul nu așteaptă doar marele debut al lui Xiaomi Mi Mix 2, ci și lansarea telefonului de buget Redmi Note 5A - produs care astăzi are parte de o nouă scăpare. Direct de pe platforma slashleaks.com vine o randare în care putem admira acest

Direct de pe platforma de leak-uri slashleaks.com sosește astăzi o randare asociată smartphone-ului Xiaomi Redmi Note 5A, terminal așteptat cu Android 7.1 Nougat la bord. Vedem produsul din toate unghiurile și remarcăm astfel prezența unei carcase complet metalice, a unui port microUSB v2.0 în partea de jos și a unui jack audio 3.5 mm plasat în vârful telefonului.

Xiaomi Redmi Note 5A

Aici ne este prezentată varianta pe auriu și aflăm că din punct de vedere al dotărilor, smartphone-ul de față nu va impresiona chiar atât de tare în raport cu modelul standard Redmi Note 5. Vom avea un display HD de 5.5 inch, 2 GB RAM și 32 GB de stocare, respectiv un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 tactat la o frecvență de 1.4 GHz.

Xiaomi Redmi Note 5A sosește cu o cameră frontală de 5 megapixeli și cu un senzor principal de 13 megapixeli în spate. La interior avem o baterie cât de cât ok de 3080 mAh. Se zvonește că prețul acestui nou produs va fi de 149 dolari și că va ajunge în magazine din 21 august!

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×