Iată 3 produse ce nu ar trebui să lipsească din bagajul pentru vacanța de la vară!

941 ori
<b>Iată 3 produse ce nu ar trebui să lipsească din bagajul pentru vacanța de la vară!</b>În această perioadă retailerul chinez GeekBuying are în derulare o campanie specială pentru produsele esențiale de luat în vacanță, fiind sugerate numeroase dispozitive mai puțin sau mai mult inteligente. Noi am ales 3 dintre acestea și vi le

Retailerul chinez GeekBuying știe că vara este aproape și că acest anotimp este perioada ideală pentru vacanțe, motiv pentru care ne propune astăzi o campanie promoțională foarte interesantă. În oferta magazinului vom găsi produse esențiale de luat cu voi în vacanță, de la gadget-uri și până la produse ce nu ar trebui să lipsească din bagajul vostru. Noi am ales 3 produse din această categorie pe care le vedeți mai jos!

Rucsac cu port USB

Rucsac cu port USB

Un ghiozdan sau rucsac este clar necesar pentru a vă transporta cele mai importante lucruri cu voi atunci când mergeți la plajă sau într-o peripeție prin natură. La 22.99 dolari puteți găsi acest model arătos de mai sus care pe lângă rolul de a găzdui lucruri, are și un port USB prin care permite încărcare telefonului vostru, asta prin intermediul unei baterii externe pe care o veți plasa la interior. Are și funcție anti-furt prin ascunderea fermoarului în mod inteligent. 

Pernă cu masaj pentru gât - Xiaomi Leravan

Xiaomi Leravan

Este cunoscut faptul că cei de la Xiaomi produc o mulțime de gadget-uri, de la fierbătoare, aspiratoare robot și până la aparate pentru gătit orez. Astăzi descoperim și perna pentru gât cu masaj numită Xiaomi Leravan, un gadget numai bun pentru călătoriile lungi cu mașina sau avionul pe care le aveți în plan pentru această vară. Funcționează pe baza a 2 baterii și există două moduri de masaj. Prețul este de 27.99 dolari.

Device traducere în 27 limbi

Dispozitiv traducere

Și ultimul produs de pe lista noastră este unul cu adevărat special și anume dispozitivul numit Youdao. Acesta este un aparat de mici dimensiuni care amintește de un feature-phone, unul ce permite traducerea din 27 limbi. Bateria oferă până la 6 ore de autonomie și rolul dispozitivului este acela de a facilita comunicarea în străinătate într-un mod simplu și rapid.

Poate traduce din 27 dialecte: chineză, engleză, japoneză, coreeană, rusă, franceză, germană, thailandeză, hindi, indoneziană, daneză, poloneză, finlandeză, olandeză, cehă, norvegiană, suedeză, greacă, spaniolă, portugheză, italiană, maghiară, turcă, chineză tradițională, arabă, slovacă, dar și română. Acesta costă 119.99 dolari.

Întreaga ofertă propusă de către GeekBuying poate fi accesată de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×