Promoția GeekBuying de Anul Nou este aici! Iată 3 purtabile numai bune pentru a vă menține în formă în 2018

967 ori
<b>Promoția GeekBuying de Anul Nou este aici! Iată 3 purtabile numai bune pentru a vă menține în formă în 2018</b>Sfârșitul anului ne aduce și o promoție specială din partea celor de la GeekBuying, retailer care astăzi dă startul reducerilor de Anul Nou. Cum se va lăsa încă o dată cu o masă copioasă de Revelion ne-am gândit că un purtabil este

Cum de Revelion se anunță încă o masă copioasă este vremea să ne gândim la achiziția unui produs numai bun pentru a ne menține în formă la început de 2018, gadget-ul perfect fiind un purtabil inteligent. Spre norocul nostru cei de la GeekBuying ne oferă chiar astăzi o campanie de reduceri pe final de an, ofertă ce include și o serie de purtabile smart după cum veți descoperi din rândurile de mai jos!

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Deși este cel mai accesibil purtabil de pe această listă, Xiaomi Mi Band 2 se prezintă tare bine la multe capitole. Se remarcă prin dimensiunile scăzute și la prețul de 22.99 dolari oferă senzor de puls, ecran OLED de 0.42 inch, pedometru pentru monitorizarea activității fizice, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf și conectivitate Bluetooth pentru conectare la telefoane Android sau iOS!

Huawei Band 2 Pro

Huawei Band 2 Pro

Dacă bugetul se dublează atunci avem brățara fitness numită Huawei Band 2 Pro echipată cu display PMOLED, senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și cu certificare 5ATM pentru rezistență la apa de până la 50 metri adâncime. Este ideală pentru cei care practică sporturi acvatice și există aici chiar și un ghid pentru a respira și astfel relaxa. Este compatibilă cu telefoanele Android și iOS, are GPS, iar prețul este de 49.99 dolari.

Cubot F1

Cubot F1

Ultimul produs de pe lista noastră de recomandări este smartwatch-ul Cubot F1, un dispozitiv recent anunțat care se vinde tot la suma de 49.99 dolari pe GeekBuying. Acesta oferă un ecran monocrom de 1.2 inch, suport GPS, pedometru și senzor de puls ce funcționează continuu 24 din 24 ore. Avem și compatibilitate iOS și Android, o baterie de 240 mAh și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.

Acestea sunt produsele care ne-au atras nouă atenția din categoria purtabile, dar așa cum v-am spus și mai sus, pe site-ul GeekBuying veți găsi oferta completă cu reduceri de Anul Nou!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×