Koogeek Wi-Fi este o priză smart cu suport pentru Apple HomeKit și Siri; costă doar 24.98 dolari în oferta Cafago.com

1.448 ori
<b>Koogeek Wi-Fi este o priză smart cu suport pentru Apple HomeKit și Siri; costă doar 24.98 dolari în oferta Cafago.com </b>Un dispozitiv foarte util pe care mulți dintre noi ar trebui să îl avem în casă este și priza inteligentă. Un asemenea produs găsim astăzi în oferta retailerului chinez Cafago.com. Este vândut pentru suma de doar 24.98 dolari dacă veți folosi codul

Pentru ca o casă să fie complet smart avem nevoie și de o priză inteligentă, sau de mai multe după necesități. Un asemenea produs găsim astăzi în portofoliul retailerului chinez Cafago.com care pulsează cu un cod de reducere. În mod normal priza Koogeek Wi-Fi pe care o vedeți în imaginile de mai jos este vândută pentru suma de 39.50 dolari, dar folosind codul promoțional OCP1 o putem cumpăra la prețul de 24.98 dolari.

Koogeek Wi-Fi

Cel mai interesant aspect la această priză mi se pare a fi suportul pentru Apple HomeKit, semn că aceasta poate fi controlată direct de pe smartphone-ul iOS fără a fi nevoie de instalarea unui software adițional. Avem și un sistem de monitorizare al consumului și control al prizei prin intermediul unei conexiuni wireless.

Koogeek Wi-Fi

De asemenea putem controla priza Koogeek Wi-Fi și folosind asistentul virtual Siri de pe iPhone, iPad, iPod Touch sau chiar de pe Apple Watch. Produsul are un input de 250 V AC Max și este nevoie de un dispozitiv care rulează minim iOS 9 pentru a-l putea controla. Dispune de certificare CE, RoHS și Wi-Fi, iar greutatea este de numai 139 grame. 

Koogeek Wi-Fi

La fel cum am văzut și în cazul altor dispozitive de acest tip, se poate seta ora la care priza să pornească sau să se oprească și avem posibilitea de a controla multiple device-uri Koogeek Wi-Fi. Mai aflați și faptul că puteți seta Apple TV (minim tvOS 10.1) sau iPad-ul din dotare (minim iOS 10.1) pe post de hub central pentru a controla accesoriile HomeKit, inclusiv această priză. 

Prețul de 24.98 dolari este valabil la utilizarea codului OCP1 în secțiunea de comadă de pe Cafago.com. Promoția se desfășoară până pe data de 31 octombrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×