Arătosul smartwatch Xiaomi Amazfit primește o reducere pe GearBest; costă doar 104.59 dolari și vine cu GPS, Wi-Fi și senzor de puls!

2.241 ori
<b>Arătosul smartwatch Xiaomi Amazfit primește o reducere pe GearBest; costă doar 104.59 dolari și vine cu GPS, Wi-Fi și senzor de puls!</b>Cei de la Xiaomi au de o bună bucată de timp în portofoliu și smartwatch-uri, modele parte din gama AMAZFIT precum și cel pe care îl vedeți mai jos. Acesta este cunoscut sub denumirea clasică de Xiaomi Amazfit și atrage atenția prin design-ul său

Cei aflați în căutarea unui smartwatch mai inedit pot opta astăzi pentru modelul Xiaomi Amazfit, purtabil ce primește o reducere generoasă din partea celor de la GearBest.com. Acest ceas arătos se poate dovedi a fi alegerea perfectă pentru acei utilizatori care vor să îmbine partea de fitness cu eleganța, produsul acoperind cu brio aceste două segmente după cum descoperiți din rândurile de mai jos.

Xiaomi Amazfit

Smartwatch-ul ne oferă un display de 1.34 inch, 4 GB de stocare flash, 512 MB memorie RAM și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf - semn că putem folosi acest purtabil atât la piscină, dar și în situația în care ne prinde ploaia în timpul unei sesiuni de jogging. Primim și conectivitate Bluetooth 4.0 pentru conectarea ceasului la smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 sau terminale cu minim iOS 8.0.

Xiaomi Amazfit

Xiaomi Amazift vine cu senzor pentru măsurarea pulsului, cu pedometru pentru monitorizarea distanței și a pașilor realizați, dar și cu suport GPS, respectiv Wi-Fi. La interiorul acestei carcase vom regăsi și bateria de 280 mAh ce promite până la 5 zile de utilizare în mod normal (cu 35 ore de monitorizare continuă a pulsului cardiac și cu localizare GPS), sau 11 ore de funcționare în regimul de tip basic. 

Xiaomi Amazfit

Ca orice smartwatch care se respectă și Xiaomi Amazfit poate monitoriza numărul de calorii arse, viteza, ba chiar și altitudinea la care ne aflăm. Odată conectat la smartphone, ceasul va oferi și notificări pentru apelurile, mesajele și update-urile din aplicațiile de pe telefon.

Xiaomi Amazfit

În cazul în care vă întrebați, carcasa acestui smartwatch este realizată din ceramică, în vreme ce cureaua este fabricată din silicon pentru a se reduce greutatea totală și pentru a fi mai comod de purtat la încheietura mâinii. GearBest.com vinde acum ceasul de față la suma de 104.59 dolari ~ 430 lei, preț deloc rău în raport cu dotările, design-ul și funcțiile oferite. Pentru mai multe oferte aveți pagina dedicată cu reduceri marca Xiaomi aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×