Lichidare de stoc pe site-ul Lightinthebox! Iată 4 produse inedite incluse în ofertă

1.648 ori
<b>Lichidare de stoc pe site-ul Lightinthebox! Iată 4 produse inedite incluse în ofertă</b>Chiar la început de săptămână retailerul chinez Lightinthebox vine în întâmpinarea noastră cu o campanie specială de reduceri, ofertă de tip lichidare stoc care include multe produse interesante. Noi am ales 4 produse inedite de aici pe care

Cei aflați în căutarea de produse inedite au făcut click unde trebuie pentru că fix astăzi vă prezentăm asemenea dispozitive pe care le-am găsit în oferta celor de la Lightinthebox. Acest retailer organizează o campanie de tip lichidare de stoc în care sunt incluse o mulțime de produse interesante, de la nelipsitele smartphone-uri, ceasuri și gadget-uri și până la terminale ceva mai deosebite precum cele sortate de noi mai jos!

1. Tetiere auto cu DVD player 

Dacă plănuiți o transformare a automobilului vostru și vreți ca pasagerii din spate să nu se plictisească pe parcursul drumurilor lunig atunci o tetieră cu DVD player integrat sună cât se poate de bine. Un asemenea produs găsim pe site-ul Lightinthebox, ba chiar un pachet format din două tetiere de genul. Acestea vin echipat cu display-uri de 9 inch, port USB pentru redarea de materiale video, dar și cu slot SD. Poate reda fișiere și de pe CD/DVD, iar prețul pentru acest pachet este de 137.69 dolari.

2. Sonerie video 

Sonerie video

Un produs modern care se potrivește atât pentru cei care stau la bloc, cât și pentru cei care stau la casă este această sonerie video inteligentă pe care Lightinthebox o vinde la prețul de 119.84 dolari. Soneria este una de tip wireless ce dispune de o unitate externă ce va fi plasată la ușă și de o unitate internă cu ecran TFT de 7 inch prin care vom putea vedea cine sună. Are și rol de monitorizare video și sistem de comunicare. 

3. Imprimantă 3D Creality Cr-10

Creality 3D Cr-10

Există și dispozitive pentru cei creativi care vor să își expună ideile în realitate, un exemplu fiind această imprimantă 3D cu ramă din aluminiu și volum de producție de 300 x 300 x 400m. Este un kit pe care îl veți asambla chiar voi acasă pe seama instrucțiunilor primite în pachet și aflați că imprimanta aduce ecran LED, keypad, suport carduri SD și USB, oferind și suport pentru multiple filamente de printare 3D precum ABS, PLA, TPU. Prețul este de 386.99 dolari.

4. Videoproiector Xiaomi Mi Ultra 4K

Xiaomi Mi Ultra 4K

Un super proiector video care va face senzație în casa voastră este acest model Xiaomi Mi Ultra 4K, dispozitiv cu tehnologie DLP de proiecție care oferă luminozitate de 5000 lumens și rezoluție nativă Full HD (1920 x 1080 pixeli). Oferă și un contrast de 3000:1, difuzoare integrate la pachet și prin upscalling poate reda materiale video la rezoluție 4K Ultra HD pe diagonale cuprinse între 60 și 160 inch. Prețul este de 1.798 dolari.

Întreaga ofertă a retalierului Lightinthebox.com poate fi accesată de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×